29
- декември
2020
Рекламна агенция „Ваком“ и Цветан Соколов мотивирани заедно

Рекламна агенция „Ваком“ с голяма гордост и въодушевление представя нашата нова визия с участието на капитана на националния отбор по волейбол на България – Цветан Соколов. Изтъкнатият спортист създаде своя уникална марка от тениски с мотивационни послания за Вашите нови постижения и победи. Брандът „2o7o10v – Sport yourself !“ е роден от дръзновение и творческа отдаденост към идеята да вършиш добро.

цветан соколов бранд 2o7o10vПодкрепяме това прекрасно начинание на един от любимците на България, защото знаем колко е важно да се даде възможност на всеки да изрази себе си. Вярваме в максимата, че човек трябва да се чувства специален в това, което носи и сме готови да създадем заедно с 2o7o10v бранд нещо наистина впечатляващо. Впечатляващо като волейбола и спортистите, пред които затаяваме дъх и влагаме в тях своите надежди за успех. Рекламна агенция „Ваком“ подкрепя добрите играчи и държи на добрата работа.

В резултат на плодотворното ни сътрудничество с Цветан Соколов, вдъхновяващите модели на 2o7o10v скоро ще могат да бъдат поръчвани онлайн и доставяни до всеки дом, за да зарадват фенове от цял свят. Ще се радваме да насъчим творческото себеизразяване на малки и големи, да насочим погледа си специално към децата и младежите, които имат нужда да спортуват активно. Заставаме зад идеята да вдъхновим заедно бъдещите спортисти и да подкрепим младото поколение, което да покори нови върхове и да не си поставя граници. Нека споменем, за радост на любителите на играта, че освен уникална волейболна щампа, всяка дреха има на гърба си “brand tag” с подписа на Цветан Соколов. Можете да разгледате всички модели на www.tshirtsguru.net.

Всяка една тениска е създадена специално за Вас с много старание и любов към волейбола. Teниските са от висококачествена и мека материя, напечатани ръчно с изключително внимание към детайлите. Рекламна агенция „Ваком“ може да се похвали с богат опит в печатането върху текстил, благодарение на години усилена работа в тази насока. Ние принтираме професионално тениски със щампи и можете да разчитате на нас. Разполагаме с висококачествено оборудване за директен печат върху текстил и с негова помощ нашите специалисти ще превърнат в красива реалност всяка една идея.

Ние вярваме, че всички сме един отбор, готов да постига успехи и да сбъдва мечти.

Категория: