Печат на флаери, листовки, брошури

Рекламна агенция „Ваком“ разполага с печатна база във Варна и Ви гарантира бърз срок за изпълнение на всяка поръчка. Нашият печат на флаери, листовки или брошури е с отлично качество. Нека заедно създадем един ефективен и привлекателен краен продукт!

Каква е разликата между различните печатни материали?

печат на флаери варна
Ние ще отпечатаме всяка Ваша идея!

Флаерите са издания с малък размер – от А6 ( 10-15 см. ) до А5 ( 15-20 см. ). Не се прегъват и могат да се отпечатат едностранно и двустранно на един лист.

Листовките са продукти с по-големи размери от флаера, най-често – А4 ( 20-30см. ). За сравнение листовките имат повече място за текст или снимки. Печатат се едностранно или двустранно на един лист.

Дипляните са книжни издания, които се прегъват няколко пъти или казано с други думи се „диплят“ от един лист. Сгъването се нарича още биговане. Получава се компактен формат за вашето рекламно послание, което побира повече информация.

Брошурите са рекламни материали от няколко страници. Могат да се отпечатат на обикновена вестникарска хартия или на цветна с или без специално покритие. Основната им цел е да запознаят потребителите с предлаганите от фирмата продукти или промоции.

Защо да изберете печат на флаери?

Флаерите се използват като бърз и евтин медиен канал за информация на вашите бъдещи клиенти. Тяхната цел е да достигнат до голям брой хора чрез големи тиражи. Всеки бизнес печели от печат на флаери. Заведенията информират за новото си меню, магазините популяризират предстоящото си откриване, кината и театрите представят най-новите си заглавия.

За изготвянето на поръчка трябва да установим предварително:

1. Размер на печатане – А6, А5 , А4, А3
2. Вид печат
3. Брой на страните – едностранно и двустранно
4. Вид хартия – тегло. При по-малък грамаж на хартията, има по-добра цена.
5. Покритие – UV лак, мат или гланц
6. Брой на сгъванията (биговете)
7. Вид на файла: за дизайн, за предпечат, за печат

Флаерът е бeлият лист, който чака вашата идея!