Мегаборд съоръжения

мегаборд варнаМегаборд съоръжението, както показва наименованието му, представлява огромен билборд. Неговите размери са наистина внушителни: 8 на 4 метра ; 12 на 4 метра. Установено е, че мащабност от подобен род оказва впечатляващо въздействие върху преминаващите превозни средства. Затова идеалните локации за мегаборда са магистралите. Там скоростта на движение е висока, а еднообразният пейзаж се оживява от прелитащите ярки и живописни пана.

Рекламна агенция „Ваком“ разполага с необходимите места и съоръжения, за да достигне Вашето послание до максимален брой адресати. Получавате рекламен продукт с изчистен дизайн и кратък, ясен текст, който се чете от километри разстояние. Това е начинът да привлечете вниманието на аудитория с широк обхват. Вашите продукти грабват сърцата на хората още там, на пътя. Мегабордът е изпитано средство за подкрепа на всяка рекламна кампания.

Използвайте цялата пътна мрежа на страната и рекламирайте надлъж и нашир с мегаборд на рекламна агенция „Ваком“. Нашите многогодишни клиенти знаят защо!

Мегаборд:

МЯСТО СНИМКА ПОСОКА
60. бул. Владислав Варненчик – преди SHELL, пред LIDL снимка  – MALL Варна, център
60. бул. Владислав Варненчик – преди SHELL, пред LIDL снимка  – София, МЕТРО
61. бул. Владислав Варненчик – до Varna Towers, срещу Homemax снимка  – София, МЕТРО
61. бул. Владислав Варненчик – до Varna Towers, срещу Homemax снимка  – MALL Варна, център

За поръчки и допълнителна информация вижте контактите ни.