23
- юли
2020
Качествените рекламни тениски във Варна

Рекламна агенция „Ваком“ създава рекламни тениски, които да задоволят и най-високите стандарти за качество. Използваме последните технологии на печат за перфектно изпълнение и бърз резултат. Разнообразието от цветове на тениски ще Ви даде възможност да подчертаете красотата на всяко Ваше лого и бизнес цветова схема. Избрали сме да работим само с доказани марки като „Fruit of the loom“, за да създадем с майсторство от работни рекламни тениски поло до специален подарък за рожден ден на Ваш близък.

Ние ценим съвместната работа с нашите клиенти и партньори. Професионалистите в доставките на висококласни материали марка 3М, от Партнърс ООД, се довериха на рекламна агенция „Ваком“ за стилна и качествена изработка на летните си тениски.

Предлаганите от нас тениски са дамски тениски с размери от S до 2XL, мъжки тениски от S до 5XL като те могат да бъдат стандартни рекламни тениски или рекламни тениски поло, с яка тип Лакоста. Имаме и дамски и мъжки блузи с дълъг ръкав, потници и анораци. Последните технологии на печат ни дават възможност да печатаме върху повечето видове текстил като печат върху шапки, текстилни торбички и други рекламни материали.

Присъединете се към нашия екип от доволни клиенти и ни пишете на office@vacom.bg или се обадете на 052/ 65 65 65. Нашите любезни колеги ще се свържат с Вас и ще Ви предложат отлични решения и цени. Рекламните ни тениски се изработват намясто във Варна, но приемаме и поръчки от други населени места. Изпращаме по куриер до всяка точка на страната.

Категория: