Рекламни химикалки, запалки, сувенири

Според едно скорошно проучване, на всеки човек от Планетата се падат по 128 химикалки. По закона на Мърфи обаче, накъдето и да погледнете, хората край вас все ровят за тях из чанти и джобове. Ако ровеха за трюфели с такова настървение, досега вече да са на Карибите. Превърнете този факт в своя печалба и раздайте рекламни химикалки!

рекламни химикалки
Химикалите – подарък за всеки ден.

„Макар и всяка добродетел да ни влече към себе си, най-много това правят справедливостта и щедростта„, споделя с нас Цицерон през вековете. Рекламните химикалки и рекламните запалки са желан подарък от всеки. Отпечатвайки върху тях своето лого, телефон, адрес и уебсайт, Вашата фирма ще е винаги на една ръка разстояние от клиента. Вашата щедрост непременно ще бъде забелязана. По този начин се сдобивате с бърза и ефектна реклама при всеки подпис или палене на цигара.

Изберете нашите рекламни химикалки като доказано универсално средство за реклама!

Агенция „Ваком“ предлага уникалните рекламни решения за Вашия бизнес във Варна. Ние имаме дългогодишен опит в тази сфера и знаем от какво се нуждаете. Можем да изготвим целия необходим асортимент за едно търговско изложение. Брандираме рекламни бележници и тефтери, рекламни химикали, запалки и сувенири за всякакъв тип дейност.

Предстои Ви бизнес презентация, фирмено събитие или сключване на нов договор? Раздайте рекламни химикалки и посетителите на всяко бизнес изложение ще станат Ваши съмишленици, представители и клиенти, ако спечелите с внимание тяхното благоразположение.

рекламни химикали
Винаги готови за всяка нова идея!

Не забравяйте да запазите на работното си място определени бройки, които да подарите в подходящия момент. Направете внимателно своя подбор от рекламни материали и вложете парите си в продукти, които ще са едновременно полезни и красиви. Всеки бизнес предлага различни услуги и Вашето послание трябва да достигне до точната група от хора. Защото магазин за пури може да дарява рекламни запалки без ограничения, докато магазинът за детски стоки има друго рекламно лице.

Рекламна агенция „Ваком“ държи на качеството. Разполагаме със стилни химикалки в богата цветова гама. Брандирани при нас, те няма да се олющят или обезцветят с времето. Цените, които предлагаме, са изключително достъпни. Заповядайте на посочения адрес, за да заявите навреме своите маркови сувенири.

Зарадвайте Вашите клиенти и ги превърнете в приятели!

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИЯ ОНЛАЙН КАТАЛОГ ТУК!