Билбордове в Пловдив и други рекламни съоръжения

Пловдив е културно съкровище на България и привлича хора от всички части на страната и чужбина. Градът на тепетата е перфектният избор за външна реклама, която да подчертае неповторимия пейзаж. От билбордове в Пловдив и скролери до ситилайтове и мегаборди, Филипополис предоставя безброй възможности за впечатляващи рекламни решения.

билбордове пловдивБилбордовете в Пловдив са се превърнали в неразделна част от градската инфраструктура. С позиционирането си в стратегически точки, те предоставят ефективен начин за достигане до минувачите. Рекламна агенция „Ваком“ предлага и топ позиции за билбордове тип „Скролер“ с динамика на рекламните послания. Те се сменят на определено време, за да привличат още повече внимание към креативните си дизайни и послания.

Ситилайтовете също имат важна роля на сцената на външната реклама в Пловдив. Позиционират се на натоварени пешеходни зони и по спирките на градския транспорт. Тези светещи съоръжения задържат вниманието върху себе си и допълват атмосферата на града.

Мегабордовете в Пловдив са масивни рекламни пана, които грабват погледите с впечатляващи дизайни и рекламни послания. Перфектното решение за имиджова реклама в голям мащаб. Със силното си визуално присъствие и широка видимост 24 часа през денонощието, те се забелязват от голям поток от хора.

Външната реклама в Пловдив не просто се гледа, тя се изживява. Доказателство е за иновациите в маркетинга и възможностите за напредък. С билбордове, скролери, ситилайтове и мегаборди, Пловдив е неотразима дестинация за външна реклама, където креативността среща технологичният напредък.

билбордове под наемГрадът е популярен както сред туристите, така и сред инвеститорите, предоставяйки разнообразие от възможности за развлечения, образование, бизнес и културен обмен. Рекламна агенция „Ваком“ отдава под наем билбордове в Пловдив на най-оживените места. Впечатлете с външна реклама, която е създадена в хармония с един от най-живописните градове в България!

За въпроси, запитвания или сътрудничество, не се колебайте да се свържете с нас на 0885 56 55 55 или ни пишете на office@vacom.bg. Ние сме на разположение, за да създадем една вдъхновяваща рекламна кампания!