Печат на менюта във Варна
печат на менюта варна
Вашите клиенти ще останат доволни!

Добрата храна има нужда от добра реклама! Вече близо 30 години рекламна агенция „Ваком“ помага на своите клиенти във Варна да увеличат печалбите си благодарение на атрактивните менюта. Нашият печат на менюта е с отлично качество. Ние знаем, че менюто е първото впечатление, което поднасяте на клиента и за нас е важно то да е добро.

Независимо дали приготвяте най-вкусните пици на света или тортите Ви са произведение на изкуството – Вие имате нужда от подходящ печат на менюта. Клиентите Ви не могат да надзърнат в кухнята, затова Вие трябва да им представите по подобаващ начин всички ястия. Погъделичкайте любопитството им да опитат нещо ново.

Апетитно представената храна доказано привлича погледа и възбужда апетита. Обратно, едно хаотично и намачкано меню може да отблъсне клиентите, дори и да готвите чудесно. Затова избирайте внимателно кой и как ще направи представянето за Вас и вашите клиенти. Създаването на идеалното меню е истинско предизвикателство. Имате късмет, защото нашите дизайнери имат богат опит в изработката на менюта за всеки бизнес.

Създаваме менюта, от които ще огладнеете!

Защо нашите менюта са толкова харесвани? Защото ние създаваме продукт със собствен дух. Научаваме от всеки собственик какви са неговите цели и виждания за развитие на заведението, какъв тип клиенти го посещават и от какво остават най-доволни. В резултат на това сътворяваме меню, което да включва в себе си творчески подход и подходяща маркетингова кампания за представяне на ястията. Дизайнът е съобразен с цветовата схема на заведението и е перфектното допълнение към една цялостна и стилна визия на марката.

отличен печат на менюта
Специалитетите Ви ще изпъкнат!

Подредбата на артикулите в менюто е маркетингов трик, който да насочи посетителите към най-купуваните ястия. Специалитетите на заведението се подчертават, а на по-скъпите деликатеси се поставят изображения или рисунки, който да привличат погледите. Добре структурираните менюта имат сходна схема за поднасяне на храните: започва се с предястията или напитките, следвани от салати и основни ястия и десерти. Това е така, защото клиентът трябва бързо да намира това, от което се нуждае.

Гостите Ви ще останат доволни, а и Вие също! Нашата рекламна агенция знае от какво се нуждае бизнеса и се стреми да го осигури. Цената за печат на менюта се формира в зависимост от типа на използваната хартия, броя на страниците и копията, какъв ще е формата на страниците, дали ще се използва едностранен или двустранен печат. Крайната оферта се обсъжда предварително като се стараем да постигнем отлично съотношение между цената и качеството на изработка. Не пропускайте да ни потърсите на описаните контакти.

Вие сте майсторите на храната, а ние сме майсторите на менютата!