Широкоформатен печат

Една външна реклама няма да е такава без наличието на широкоформатен печат. Най-общо под това наименование се има предвид дигиталното печатане с размери над 45 см. Използва се мастиленоструйна технология, която гарантира отличното качество на продукта. В случая може да се употреби и терминът „широк печат“.

Агенция „Ваком“ Ви предлага богато разнообразие от рекламни материали, върху които можете да запечатате всяка Ваша идея! Изборът на рекламни материали е голям:

  • хартия
  • винил
  • винилова мрежа
  • PVC фолио
  • перфо фолио
  •  PVC плоскости

Ако не намирате това, което търсите, ние ще Ви го предложим.

Широкоформатен печат във ВарнаИзползваните мастила при широкоформатния печат са няколко вида: UV печат, текстилен печат и солвентен печат. Всяко от мастилата е подходящо за определен тип проект.

UV печат използва мастила с течен полимер, който изсъхва много бързо. Поради тази причина се използва за печат върху разнообразни плоскости – от дърво до плексиглас.

Текстилният печат използва специална технология, заимствана от текстилната промишленост, и е идеален за принтиране върху тениски, банери, тенти, знамена.

Солвентният печат използва разредител, който разтваря PVC материалите и се характеризира с изключителна си устойчивост на атмосферни влияния.
С помощта на съвременните технологии разширяваме сферата на възможното до космическите измерения на Вашите идеи. Използваме машини от най-висок клас, за да предадем точно изображението без размазване и без избледняване.

Изработваме и единични бройки. За нас е важно да останете доволни, виждайки проекта си осъществен.

Рекламна агенция „Ваком” не търпи вакуум между Вашите проекти и нашето техническо изпълнение!