Печат на хотелски рекламни материали

Рекламна агенция „Ваком“ изработва богата гама от хотелски рекламни материали. Ние ще отговорим на Вашите бизнес нужди, за да превърнете хотела си в предпочитано място за отдих. Изготвяме всичко – от външната реклама до анкетните листи.

рекламни хотелски материали
Привлечете с рекламни хотелски материали още от рецепцията.

Впечатлете още от входа. Обърнете се към нас за облепянето на витрините с Вашето лого и послание. Използвайте всяка стена, за да поставите фасадна реклама, спираща погледите. Сложете красиви светещи надписи с името на хотела и неговото лого. Рекламна агенция „Ваком“ ще превърне служебните Ви автомобили в рекламни носители. Така Вие ще рекламирате, докато снабдявате или сте на път.

Рецепцията е първото, което ще представи Вашия бизнес. Ние ще Ви помогнем да държите информирани гостите си. Отпечатваме визитки с контакти на хотела, листовки с забележителностите в града, плакати за важните събития, надписваме ключодържатели.

Перфектни хотелски рекламни материали, достойни за Вас!

Вашите посетители трябва да бъдат добре ориентирани, за да се почувстват като у дома си. Ние ще направим таблата с обща информация, евакуационните планове и всичко необходимо за едно качествено обслужване. Рекламна агенция „Ваком“ може да Ви улесни с избора на материали, пиктограми, табла, тъй като работим от дълги години в рекламния бизнес и сме подготвени за всякакви ситуации.

рекламни материали за хотели
Нека Вашите посетители останат доволни.

Ние печатаме бързо и качествено нужното за една хотелската стая. Поставете анкетни карти, за да покажете, че държите на мнението на клиентите си. Направете стилни информативни листи с Вашето лого в подходящ цвят. Допълнете комплекта с подходящи папки за румсервиз и мини бар, в които сте изброили Вашите изкушаващи специалитети.

Опитни дизайнери ще изготвят за Вас изящни хотелски паспорти, клиентки карти, куверти. Накарайте гостите да се почувстват специални като ги наградите с дипломи. Можем да Ви предложим външна, печатна и сувенирна реклама на достъпни цени. Предлагаме и промоционални пакети специално за Вас.

Покажете, че сте идеалното място за почивка!