Печат на тениски на достъпни цени
печат на тениски
Приковете погледите към Вас!

Искате да се откроите пред конкурентите или да впечатлите приятелите си? Рекламна агенция „Ваком“ има богат опит в печатането върху текстил. Нека погледите са приковани към Вас! Напечатайте тениски, които да привличат с неповторим дизайн.

Разполагаме с най-новите технологични решения, за да изпълним поставената задача перфектно. Ние не просто печатаме тениски, ние споделяме Вашите идеи и им вдъхваме живот! Използваме последните технологии на печат, които Ви гарантират изпълнение, задоволяващи и най- високите стандарти за качество.

Рекламна агенция „Ваком“ създава тениски, които са единствени по рода си! Занимаваме се с печат на тениски от години и можем да изработим всичко, за което сте си мечтали. Работим с доказани марки като „Fruit of the Loom“ с отлично качество. Изпращаме по куриер до всяка точка на страната.

Печатаме върху :

 • Дамски тениски от S до 2XL
 • Мъжки тениски от S до 5XL
 • Детски тениски от 3 до 15 години размер
 • Дамски потници от S до 2XL
 • Мъжки потници от S до 5XL
 • Дамски блузи с дълъг ръкав от S до 2XL
 • Мъжки блузи с дълъг ръкав от S до 5XL
 • Детски блузи с дълъг ръкав от 3 до 15 години размер
 • Анорак с преден джоб с качулка
 • Печат върху шапки
 • Печат върху текстилни торбички
печат върху тениски
Идеалният подарък за всеки повод.

Употребата на рекламни тениски навлезе с бързи темпове и вече се използва от всеки, който иска да разшири бизнеса си или да затвърди своето място на пазара. Изненадайте приятно Вашите близки с тениска, създадена единствено за тях. Така ще превърнете всеки празник в незабравимо изживяване. Ние ценим Вашето желание да развивате бизнеса си, ценим времето, което отделяте за любимите си хора, ценим и съвместната ни работа заедно.

 За нас няма значение дали сте поръчали една тениска или сто. За правилното изпълнение на всяка поръчка се грижи специалист по печата, който ще контролира целия процес на изработка. Вниманието към всеки детайл е нашето предимство пред конкурентите. Нашите клиенти знаят, че може да разчитат на нас и затова продължават да ни търсят вече дълги години.

Печат на тениски с разнообразна тематика:

– Рекламни тениски

Подарете тениски с Вашата марка спечелете лоялността на Вашите клиенти. Вашата тениска се превърне в ходеща реклама. Ние искаме да се отличите с тениските си, така както и се отличавате с добрите си бизнес решения. Едно от тези добри решения ще бъде именно избора на правилно представяне.

Рекламната Ви кампания от външна и печатна реклама няма да е пълна без подходящите тениски. Рекламните тениски са универсални, те могат да се носят от хора на всякаква възраст без ограничение. Това ги превръща в идеален подарък за всеки един от Вашите клиенти.

– Професионални тениски

Искате служителите Ви да носят брандирани тениски? Рекламна агенция „Ваком“ създава тениски за всяка професия. Печатаме тениски за бармани, спасители, обслужващ персонал, охрана. Насърчете отборното представяне на Вашия екип или отличете най-добрия с тази специална награда.

– Забавни професионални тениски

Мислите извън рамките! Вашият най-добър приятел обича професията си и има чувство за хумор? Подарете му тениска, която истински ще го зарадва. Подарете такава тениска на Вашия колега и съхранете работния хумор.

– Тениски за събитие или концерт

Не забравяйте заедно с билетите да вземете и любимата си тениска, която ние ще Ви направим. Рекламна агенция „Ваком“ отпечатва тениски за фестивали, за конференции и за всички видове групови мероприятия.

– Тениски с послания за Вашето име, имен ден или рожден ден

Всеки се радва да прочете нещо хубаво за себе си. Направете рождения или именния ден на Вашия близък неповторим и го зарадвайте с едно специално послание върху тениска.

– Тениски за хобитата

Покажете, че подкрепяте любимите занимания на Вашите приятели. Всеки от нас има различни хобита. Ние имаме тениски за любителите на риболова, за смелите ловци, за спортистите, за почитателите на книгите, за вегетарианците и още много други.

– Забавни тениски за подарък

„Светът е оцелял, защото се се смял.“ Предизвикайте усмивка с тениска, която моментално ще оправи настроението на човека. Заразете с добро настроение всички около Вас.

– Празнични тениски

Наближават Коледните празници и искате да се потопите в празничния дух? Поръчайте си тениска с щампа, която да зареди целия офис с коледно въодушевление. Децата ви чакат с нетърпение Хелоуин? Или се вълнуват за Великден? Подарете им тематична тениска.

евтин печат на тениски
Бъдете повод за радостна усмивка!

– Тениски за парти

Изпращате абитуриенти или Ви предстои сватба? Подгответе внимателно всичко от поканите до партито. Рекламна агенция „Ваком“ ще Ви помогне да направите този ден още по-хубав с тениски, който да зарадват Вашите кумове и приятели. Измислете посланията и се забавлявайте, а печата оставете на нас.

– Патриотични тениски

Направете си тениска с шевици или български мотиви, за да се потопите в духа всеки атрактивен фестивал и светъл български празник. В България има разнообразие от фестивали. Подгответе се за празника на розата в Казанлък, карнавала на хумора и сатирата в Габрово, фолклорния фестивал в Рожен и Жеравна или надсвирването с гайди в село Гела.

– Тениски за любителите на отбор или марка

Вие сте собственик на автомобил, с който се гордеете? Покажете на целия свят, че Вашата марка е най-добрата. Имате любим футболен клуб? Подкрепете Вашия отбор с футболна тениска на следващото първенство.

– Тениски за нея и него.

Имате годишнина и искате да зарадвате половинката си? Изненадайте любимия човек със специално послание. Решението е пред Вас, вече няма нужда да се чудите какво да подарите за Св. Валентин. Бъдете романтични с тениска за 14-ти февруари!

– Тениски за бременни и бъдещи бащи, печат на бебешко трико

Подарете тениска на бъдещата майка, която да я носи с радост до раждането. Зарадвайте гордия татко със специално послание. Напишете Вашето пожелание върху бебешкото трико за подарък.

печат на тениски варна
Зарадвайте близките си.

– Тениски за семейството

Винаги сте искали да имате тениска, на която пише „най-добрата майка на света“, „най-добър баща“, „дъщеря“ или „сестра / брат“. Нашата рекламна агенция във Варна може да изпълни веднага Вашето желание.

– Тениски с домашен любимец

Искате да Вашия домашен любимец да е навсякъде с Вас? Сега това е възможно. Отпечатайте снимката му на на тениска.

– Тениски по Ваша идея

Ако имате идея, които не попада в изброените категории, ние ще я създадем.

Отличната цена, която можем да Ви предложим се постига благодарение и на технологиите, които ползваме. Ние знаем, че за да стане нещо добре трябва да има подходяща машина, която да го създаде. Ние печатаме на място и затова може да Ви предложим бързи срокове за изпълнение. Нашият екип е квалифициран и следи внимателно за контрола на качеството. Ако имате въпроси, свържете се с нас и ние ще отговорим на всеки въпрос.

Подарете усмивка днес!