Билборд реклама и реклама на спирки

Рекламна агенция „Ваком” Ви предлага да рекламирате и печелите, докато останалите стоят и чакат. А чакащи винаги е имало, има и ще има. Хората чакат при задръстване на пътя, чакат на светофара, чакат за автобуса… Ние можем да превърнем пропиляното в чакане време в печалби за Вас. Спирайки се на билборда, Вие избрахте такава реклама, която всеки ден е пред очите на хиляди хора. Проучванията показват, че през 2018 г. търсенето на билборд реклама се е увеличило с 25%, докато през 2017 г. – само с 13%. Проект, изготвен от нас е гаранция, че Вашата външна рекламна кампания ще бъде запомнена.

външна реклама варна
Мястото за Вашата външна реклама.

Фирмата ни разполага със собствени съоръжения за билборд реклама. Външната реклама продава стоки и услуги на шофьори, пътници и местни жители. При изготвяне на рекламата „на открито“ е важно да се отговори на следните въпроси:

1. Към кого е адресирано рекламното съобщение?

2. Как трябва да се предаде информацията?

3. Колко трябва да платя за това?

Предлагаме следните варианти:

Рекламни билбордове тип „Пиза“

Билбордът е външна реклама, която ще остане в остане в съзнанието Ви, ако е изградена правилно. При избор на билборд трябва да се прецени каква е целта на Вашата реклама, за да сте една стъпка пред конкуренцията. Рекламна агенция “Ваком“ ще Ви предложи най-подходящите места, за да се повиши интереса точно към Вашия бизнес. Прегледайте ТУК всички позиции за билбордовете под наем „Пиза“, които предлагаме.

Рекламни мегабордове

Мегабордът е билборд, създаден да се забелязва от далечно разстояние. Отличава се от стандартните билбордове със своите мащабни пана. Той трябва да предаде посланието си за секунди. За тази цел проектите трябва да са с изчистен дизайн и ясни образи. Прегледайте ТУК всички позиции за мегаборд съоръжения, които предлагаме.

Рекламни съоръжения за спирки и „Сити лайт“

Рекламата по спирки и рекламните съоръжения от тип „Сити лайт са продиктувани от забързаната градска среда. Те са навсякъде около нас и са се превърнали в неизменна част от нашето ежедневие. Предимството на този тип реклама е нейната масовост. Вашето послание ще бъде видяно от повечето минувачи. ТУК е списъкът на най-оживените спирки за Вашата реклама.

Билборд тип „Скролер“

Билбордът от тип „Скролер“ е билборд от ново поколение. Променящите образи и атрактивната визия на рекламното съоръжение го превръщат в задължителна част от Вашата рекламна кампания. Вижте ТУК предлаганите от нас скролери, които са разположени по основните пътни артерии на гр. Варна.

Калкани

Калканите са отлично средство за рекламирането на дадена марка. Отличават се с дълъг срок за отдаване под наем и висока издръжливост на външни условия.

Рекламна агенция „Ваком” се наема изцяло с изработката, печата и монтажа на всеки от изброените видове рекламни съоръжения. Нашият широкоформатен печат е с отлично качество, а рекламните ни площи заемат най-посещаваните места.

Ние сме мотивирани и искаме да успеем заедно!