Обемни 3Д букви и елементи

Размерите на 3Д буквите често са значителни, така вашият бизнес ще изпъкне пред останалите играчи на пазара. Обемните 3Д букви няма как да бъдат пренебрегнати. Те са внушаващи по размер и с тях вие ще можете да представите своя бизнес откъм най-благоприятния ъгъл! Те просто сами се набиват на очи. С тяхна помощ Вие постоянно ще бъдете в центъра на полезрението!

3Д рекламата ще постави изключителен акцент върху вашата марка. Това е нова технология, която намира успешно място и у нас. Обемните 3Д букви са подходящи за поставяне на всякакви търговски и обществени сгради. Могат да бъдат и светещи. При изработването на 3Д светещи букви използваме специално LED осветление.

Забележими 3д букви за вашата марка!

3д букви варна
Пред вашия поглед!

Рекламна агенция „Ваком“ използва само материали, отговарящи на най-високите стандарти за качество. Можем да Ви предложим дизайнерски решения за надписи или лога!

Използвайте 3Д технологиите, за да обозначите Вашето местоположение и улесните клиентите си. Ние можем да Ви изработим триизмерни пространствени послания, цифри или фигури. Направете така, че да Ви разпознаят отдалеч.

Прилагаме индивидуален подход към всеки наш клиент и задължително се съобразяваме с неговия бюджет. За по-големи поръчки – фирмата ни предлага отстъпки.

Представете своята марка в пространствените измерения на модерната реклама!