Печатна реклама
печат на отлични цени
Печатната реклама е навсякъде.

Рекламна агенция „Ваком“ е експерт в създаването на печатна реклама за град Варна. Разполагаме с високотехнологични печатни машини с отлично качество, а цените ни са едни от най-добрите в този бранш. Винаги се съобразяваме се с Вашите изисквания и срокове.

Доказано е, че читателите обръщат по-голямо внимание на печатната реклама, отколкото на дигиталните предложения. Не разчитайте на онлайн алгоритъм да определи дали ще се показвате в Интернет, а заложете на рекламата с традиции.

Рекламна агенция „Ваком“ предлага безупречен:

Това е малка част от всичко, на което сме способни. Ще Ви предложим най-подходящите хартия и вид печат, защото ние държим да Ви представим добре! Фокусирайте се върху конкретно предложение или използвайте цялото многообразие на предлаганите от нас услуги.

Тънкостите на добрата печатна реклама

Привлекателността на предлаганата информация може да бъде подобрена, ако елементите са подредени според принципа на контраста. Комбинират се различни размери, форми, плътности и цветове. Контраст се постига при заглавия и подзаглавия, отпечатани в различен цвят. При наличието на няколко графични елемента се променят техните размери и форми. Доминиращият елемент в идеалния случай трябва да грабва от пръв поглед.

печатна реклама варна
Печатна реклама с отлични цветове.

Пропорционалността е едно от най-неуловимите качества на добрия дизайн. Тя се отнася до връзката между обектите и фона, на който те са изобразени, както и връзката между самите обекти.

Дизайнерите ни са специалисти в постигането на хармония между съдържанието и вида. Ще създадем приятна цветова комбинация в най-подходящата гама за Вашия бизнес. Проучванията показват, че 80% от цветовете се възприемат от човешката нервна система и само 20% се възприемат от зрението му.

Печатната реклама ще Ви рекламира постоянно и след като сте платили за нея.  Обърнете се към екипа ни на посочените телефони за връзка или ни намерете на описаните адреси.

Отпечатайте Вашата реклама сега!