Печат на покани и поздравителни картички
печат на покани във Варна
Подгответе се за специалния момент!

Живеем в забързан свят, наситен на събития. Ако искате Вашето мероприятие да не остане незабелязано, изберете специален дизайн и печат на покани от рекламна агенция „Ваком“. Нека Вашите гости се почувстват желани!

Планирате официална конференция или специално бизнес представяне? Нашата рекламна агенция ще превърне всяко събитие в успешно! Имате моминско парти, рожден ден или сватба? Търсите идеи за поздрав за първа рожба, юбилей или искате да зарадвате семейството си за Коледа – създайте поздравителна картичка, която да е като личен подарък. Персонализираните покани и картички показват, че цените хората, които са около Вас.

Какво трябва да съдържа една покана?

Всяка покана трябва да е съобразена с вида на събитието. Те са официално предложение за присъствие на конкретно мероприятие. Обръщениетo към Вашите гости е на първо място. Следва информация за целта на самото събиране. Не забравяйте точно да посочите  датата, часа и мястото на провеждане.

Превърнете Вашето събитие в празник, който винаги ще помните!

печат на покани варна
Създаваме специалните покани!

Рекламна агенция „Ваком“ предлага печат на покани във всякакви размери и  богат избор на материали за Вашата перфектна покана. Нашите талантливи дизайнери ще изработят всичко, от което имате нужда.

Празникът няма да е пълен без поздравителна картичка. Най-хубавите поздравителни картички са като подаръците. Трябва да са лични. Дизайнът на картичката зависи от повода и индивидуалността на човека, за когото е предназначена. Проявете креативност! Измислете послание, което ще зарадва и ще развълнува.

Нашата рекламна агенция изработва покани и поздравителни картички с внимание към всеки детайл. Ние подрязваме, нагъваме и довършваме на ръка, за да получите един подарък – създаден с внимание.

Поводите за празнуване определяте Вие, а ние ще опечатаме останалото!