21
- август
2020
Облепяне с перфо фолио във Варна

Превърнете витрините си в рекламни площи с красив дизайн, които сами говорят на минувачите за продаваните от Вас марки, продукти и услуги – 24 часа на денонощие. Рекламна агенция „Ваком“ предлага модерни и индивидуални дизайни за всеки клиент и бизнес. Перфо фолиото ограничава видимостта до 30 % като не позволява на продуктите Ви да избледнеят толкова бързо от директната слънчева светлина. Прозорците с перфо фолио са непрозрачни, когато се гледа от светлата към по-тъмната страна. В същото време прозорците имат отлична видимост и създават чувство на уют от външни погледи.

За кой бизнес е най-подходящо перфо фолиото?

Перфо фолиото ще привлече гарантирано повече клиенти във Вашия магазин или офис.

Отговорът е за всички. Ако имате офис с майсторски поставено перфо фолио, можете да презентирате вашите услуги още преди клиентите да прекрачат прага Ви. Ако имате хранителен магазин, привлечете погледите с примамливи снимки на храна, които да докосват сетивата. Притежавате фризьорски салон или козметичен център? Отличният избор за вас ще бъде перфо полио със стилни прически, които да насочат точно към Вашия вход. Брандирането с перфо фолио е подходяща външна реклама за всеки тип бизнес от застрахователни агенции, фирми за недвижими имоти, зъболекарски кабинети, адвокатски кантори до пекарни, автомивки и аптеки.

Дизайнът на всеки обект е индивидуален, защото поддържаме самостоятелен подход към всеки клиент. Изготвеният модел е съобразен с размерите на витрината, вида на бизнеса, осветеността, общата архитектура на сградата, както и на човекопотока по улицата или площада. Обърнете се към рекламна агенция „Ваком“ за изработка и монтаж на перфо фолио. Можете да разчитате на пълно рекламно обслужване във Варна, при това на отлични цени. Заявете офертата си на посочените телефони и попитайте нашите любезни колеги за всичко, което Ви интересува!

Категория: