Печат на плакати и афиши във Варна

Рекламирайте марката си с размах! Рекламна агенция „Ваком“ създава плакати, които ще смаят аудиторията. Ние имаме креативните идеи, които да превърнат Вашия продукт в разпознаваем. Дългогодишният ни опит в рекламата ще Ви даде работещи решения.

печат на плакати и афиши
Нека научат за Вашето събитие!

Защо да се спрете на плакат или афиш? И каква е разликата между тях? Плакатите се използват с много и различни цели: да оживят дадена презентация, да обявят концерт или представление, да представят марка. Включват се снимки, икони, графики, чертежи, текст. Всичко, което може да популяризира вашата идея ще бъде създадено за Вас.

Афишът от друга страна е с изчистен дизайн без изображения. Целта на афиша е да бъде максимално ясен за датите и местата на провеждани събития. Той запознава минувачите с програмата на театър, кино, цирк или конкретно мероприятие.

Създайте плакати, които са в центъра на прожекторите!

Преди да започне процеса на печат на плакати е важно да ни приготвите подходящи файлове, ако държите на Вашите изображения. Снимките трябва да са с добра резолюция, минимум 300 dpi (dpi-точки на инч). Какво означава това? Ако файлът е с лошо качество, изображенията ще се размажат при отпечатване.

печат на афиши варна
Запълнете залата!

Рекламна агенция „Ваком“ се гордее с безупречните услуги, които предлага. Използваме качествена хартия за получаване на чисти образи при отпечатване на проекта. Снимките на вашия плакат ще изглеждат точно така, както сте ни ги дали, без да губят от якостта си и да се превърнат в измити и сиви.

Стандартните размери на плакат са A2, A3 и A4, но приемаме всякакви идеи. Хартията и нейното тегло се определят в зависимост от това дали тя е гланцирана, матова и къде ще се използва. Разполагаме с разнообразни печатарски машини за изготвяне на плакати или афиши с всевъзможна големина.

Рекламна агенция „Ваком“ създава дизайн на плакати във Варна на достъпни цени. Разполагате със свободата да отпечатате всичко, от което се интересувате и едновременно да спестите. Не се колебайте да потърсите на посочените телефони.

Поръчайте своите плакати днес!