Професионалните рекламни табели за Вас

Рекламните табели са често използвани като един от най-ефективните начини за реклама. Не чакайте да бъдете открити, защото конкуренцията ще Ви изпревари! Направете необходимото, за да представете фирмата си в най-добрата светлина. С помощта на външните табели ще укажете на хората своето местоположение и ще привлечете нови клиенти.

Рекламни табели с визия

рекламни табели
Представете се отлично!

За да се получи желаното въздействие върху потребителите, табелата трябва да е добре проектирана, а информацията, изписана върху нея – правилно поднесена. Стремим се да предадем точно желаното от Вас послание. Тук е мястото да опишете адреса си, да добавите телефон, да поставите оригинално лого и да споделите Вашето мото с околните. Рекламна агенция „Ваком“ Ви гарантира ярки цветове на печат с четлив текст за едно отлично представяне.

Изработените от нас рекламни табели са трайни и създадени да издържат на суровите климатични условия. Табелата ще се запази в първоначалния си вид дотогава, докогато Вие не решите да я промените.

Рекламна агенция „Ваком “ се заема с целия процес по създаването на една рекламна табела: консултация, оглед на място, уникален дизайн, изработка и монтаж. Материалите, от които се изработват табелите, са разнообразни: ламарина, винил и други. При процеса на печат се използват само специални видове мастило с отлична устойчивост на разтваряне. Можете да разгледате какви табели и надписи предлагаме.

Една професионално изработена табела е сигурен белег на успешен бизнес!