Обемни букви и лога

Изборът на обемни букви е отлично допълнение към рекламната кампания на даден бизнес. Четат се с лекота върху всякакъв фон и се монтират лесно. Рекламна агенция „Ваком“ предлага огромен избор от стилове и видове букви във Варна. Материалът за изработка може да варира от пластмаса, до метал и винил. Гарантираме Ви отлично качество с дълъг живот на експлоатация.

Нека вашата фирма изпъкне с подходящите обемни букви!

обемни букви във Варна
Обемни букви от различни материали.

Създадени са за градската среда, където ще се видят отдалеч. Впечатляват с красив дизайн, разкриващ стила на марката. Буквите се поставят най-често върху покривите на сградите и се закрепват с помощта на метална конструкция. Успешно могат да предадат модерно звучене и на всяко вътрешно помещение, допълвайки интериора.

Основно са различими два вида обемни букви – светещи и несветещи. Несветещите обемни букви се използват при наличието на друг източник на светлина, която да подчертае тяхната форма. Светещите букви имат собствена светлина. С нея те изпъкват. Допълнително може да се освети и самият кант на буквата.

Неоновите светлини се използват за осветяване на големи букви. Поради своята мащабност тези букви имат нужда от много силна светлина, а неоновата е идеалното решение за тях. Неоновите букви са и отличен избор за нестандартно представяне на вашето мото. Не се колебайте да направите офертата си при нас, защото цените ни са едни от най-добрите в тази сфера.

Нашият екип от професионалисти е на една крачка разстояние, за да Ви помогне с избора!