08
- януари
2021
Angles Morts комплект самозалепващи се предупредителни стикери

Когато шофиратe във Франция трябва да се съобразите с новата наредба за ползване на стикер, който да информира другите участници в движението за опасните точки по камиона или автобуса. Реклама агенция „Ваком“ отпечатва дълготрайни стикери Angles Morts, които са съобразени с указ 2020-1396 от 17.10 2020 г. на Франция, свързан с маркирането на мъртви зони на всички превозни средства, чието общо тегло надвишава 3,5 тона. Този указ се прилага от 1 януари 2021 г. и се отнася до тежкотоварни автомобили като камиони и автобуси. Можем да предложим такива стикери и за автобуси.

Стикерът Angles Morts се поставя по начин, който осигурява възможно най-голяма видимост за всички и най-вече за уязвимите участници в движението като пешеходци, велосипедисти и мотоциклетисти. Най-честият проблем при завиване надясно е, че зрението на водача е значително влошено и това е причина за много катастрофи. Този стикер е създаден, за да спаси човешки животи, избегне смъртните случаи и намали нараняванията по пътищата. Ако Вашият камион или автобус не спази това задължение във Франция, ще бъдете наказани с глоба. Карайте внимателно!

Частта от пътя извън зрителното поле на водача е много опасна за всички нас. Предупредителните стикери трябва да се виждат отстрани и отзад на превозното средство. Маркировката на камиона трябва да бъде на първия преден метър, както на самия камиона, така и на ремаркето към него и трябва да са поставени отляво, отдясно и отзад на ремаркето в дясната му страна, на височина между 0,90 метра и 1, 50 метра от земята. Моля проверете наредбата за точни указания за монтаж!

Нашият сигнален стикер Angles Morts е направен от самозалепващо фолио и се поставя бързо и лесно. Залепете върху чиста и обезпрашена повърхност!

Стикерът Angles Morts е с ширина 17 сантиметра и височина 25 сантиметра. Продават се по 5 броя на цена 20 лева като предлагаме отстъпки за по-големи количества. Трайността и висококачественото производство на стикерите Ви гарантират продължителна и безпроблемна употреба. Нашата рекламна агенция се стреми към отлично качество на достъпна цена. Пишете ни тук или се свържете на +35952656565. Гордеем се с работата си и всеки клиент има голямо значение за нас. Не чакайте, а поръчайте сега!

 

Категория: