Печат на каталози с отлични цени
каталози варна
Можете да разглеждате каталозите навсякъде.

Имате успешен бизнес и се нуждаете от представяне на своите продукти и услуги? Тогава изберете печат на каталози от рекламна агенция „Ваком”. Те са  на отлична цена и с модерен дизайн. Получавате ефективен рекламен продукт, в който са подчертани предимствата на всяка предлагана стока или услуга. Форматът позволява актуализация на промоции и бонуси, съобщения за нови оферти, интересни игри, статии – почти всичко, за което се сетите в една рекламна кампания.

Дизайнерите на рекламна агенция „Ваком“ изготвят проекта, от който се нуждаете. Най-често използваме формат А4, но можете да поръчате и други размери за своя специален каталог. Захващането се извършва с рингове, декоративни болтове и нитове, спирала, телбод, лепене, лепене и шев, според големината на рекламния продукт и вашите желания.

С нашия печат на каталози ще визуализирате мечтите на своите бъдещи клиенти!

печат на каталози
Ние правим Вашите каталози специални!

Разполагаме със собствена печатна база във Варна, която осъществява всички дейности по печата, закрепването на листите, рязането и пр. до крайния продукт. Вие само идвате и поръчвате, а ние Ви предоставяме готовия продукт в уговорения срок. При по-големи количества цената за печат на каталози се редуцира от нашите специални отстъпки.

Каталозите пестят и време, и усилия. От тях се ползват всички домакинства в България. Без каталози животът би бил едно непрестанно обикаляне по магазини и молове в различни краища на града. Не заемат място и могат да се разпращат по пощите на жилищните блокове. Всички разглеждаме с удоволствие тези полезни издания в уютната атмосфера на своя дом, в търговските обекти, на работа… Затова не се колебайте и поръчайте своя каталог в рекламна агенция „Ваком“. Така повишавате едновременно броя на своите клиенти и своя имидж, защото създаваме перфектния каталог за всеки.

Обърнете се директно за съвет към нашия екип или ни пишете на имейла. Рекламна агенция „Ваком” предлага всички рекламни материали, от които се нуждае Вашият успешен бизнес.

Приковете вниманието на своите клиенти към продуктите от своя каталог!