Рекламни материали за недвижими имоти
рекламни материали за недвижими имоти варна
Всеки заслужава хубав дом!

Всяка минута някой търси жилище. Купуването или продажбата на имот всъщност е доста стресиращо. Това е процедура, която изисква упорита работа и внимание към детайлите. Всеки човек има нужда от агенция по недвижими имоти при избор на жилище, продажба или преместване под наем. Нека това да е Вашата агенция! Но за да изберат точно нея, Вие се нуждаете от професионално изработени рекламни материали за недвижими имоти.

Рекламна агенция „Ваком“ ще покаже защо сте уникални! Нашият дългогодишен опит ни е показал от какво има нужда една агенция. В света на недвижимите имоти конкуренцията е огромна. Изпъкнете над останалите с подходящата реклама, която да привлече погледите към Вас!

Кога е точното време да наемете рекламна агенция? Винаги, когато имате нужда от клиенти.

Какво можем да Ви предложим?

1. Билбордове, винили, реклама на спирки

Разполагаме с билбордове на най-оживените места във Варна. Може да покажете Вашите екслузивни оферти, да представите новите жилищни проекти, които още се строят или вече се предлагат на пазара. Билбордовете са рекламните платна за Вашия бизнес. Рекламата на спирки е отлично допълнение към Вашата кампания. Превърнете времето за чакане на автобуса във време за избиране на жилище.

2. Брандиране на автомобили

Рекламна агенция „Ваком“ ще промени изцяло облика на Вашия служебен или личен автомобил и ще го превърне в ефектна подвижна реклама. Ако искате да промените цвета на автомобила, да подобрите външния му вид и да защитите покритието от драскотини, това е правилното решение за Вас. Можем да направим частично или цялостно брандиране като се съобразим с необходимия бюджет. Станете разпознаваеми!

рекламни материали за недвижими имоти

3. Печатна реклама за Вашите идеи

Рекламна агенция „Ваком“ изготвя флаери, брошури, дипляни с отлично качество и наситен цвят – нужните рекламни материали за недвижими имоти. Изготвяме каталози по Ваш размер, за да представим богатото разнообразие на предлаганите имоти – къщи, апартаменти, офиси, магазини, парцели, ваканционни имоти. Печатаме плакати и афиши за отразяване на Вашите специални събития. Създаваме грамоти за Вашите отлични служители. Нашият екип от дизайнери ще изготви цялостната Ви визия – от логото до рекламните табели. Покажете най-доброто, за да получите повече!

Заедно ще визуализираме мечтите на Вашите клиенти.

4. Брандиране върху текстил- нека дрехите станат уникални

Разполагаме с най-модерната техника за печат върху текстил. Може да брандираме всяка дреха, от която имате нужда.  Специалисти сме в печатането върху тениски, ризи, шапки, работни облекла. С нас всяка дреха ще стане уникална!

5. Подаръци и сувенири за всяко събитие и всеки клиент

Рекламна агенция „Ваком“ изготвя рекламни чанти, еко торбички с печат на рекламни надписи. Подарете в тях брандирани химикали, календари, тефтери, сложете папки със своето лого и слоган. Направете всеки подарък стилен!

Разгледайте нашия онлайн каталог тук!

Рекламата е от изключителна важност при сделките с недвижими имоти. Покажете на бъдещите си клиенти, че сте най-добрите. Рекламна агенция „Ваком“ Ви предлага рекламата, от която наистина имате нужда!