Печат на визитки във Варна
евтини визитки
Визитката е лицето на Вашия бизнес.

Имате бизнес, а нямате визитка? Това би могло да изглежда шокиращо за бъдещите Ви клиенти или партньори. Защото колкото и да сте невероятни, визитката е част от деловия етикет и лицето на Вашия бизнес. С нея придобивате статус в публичното пространство. Визитката е обмен на полезна информация, изпитан начин за реклама и пести много време.  Поръчайте своята лична, корпоративна или делова визитка в рекламна агенция „ Ваком“ и тя ще придаде тежест на думите и портфейла Ви. Никога не се знае къде ще срещнете бъдещите си клиенти.

Визитката е рекламната картичка, която ще остане след като Вие си тръгнете. Тя е идеята, витаеща във въздуха като свеж полъх. Затова изхвърлете всички визитки от намачкана хартия, с размазани или нечетливи надписи и си поръчайте нови в рекламна агенция „Ваком“. Предлагаме Ви богато разнообразие от дизайни и картони за перфектния печат на визитки, сред които можете да изберете най-подходящия. Черно-бяла или цветна – Вие решавате!

Видове визитки:

Личната визитка се ползва при неформално общуване и при запознаване. В нея обикновено се попълва име, фамилия и телефонен номер. Длъжността и адресът могат да се пропуснат. Стилът е по желание на клиента.

Корпоративната визитка не съдържа имена и фамилия. Дава информация за компанията, сферата на дейност, услугите, които предоставя, телефони за контакт, карта за лесно откриване, уеб-адрес. Обикновено отразява фирмения стил на компанията, съдържа логото. Носи рекламен характер и се ползва при срещи с контрагенти, на конференции, изложби и панаири…

Деловата визитка е предпочитана в бизнеса, на официални срещи и преговори, за предоставяне на контактна информация на бъдещи клиенти. Върху нея се изписва обикновено име, фамилия, длъжност на бизнесмена, название на фирмата и вида на нейната дейност. Отразява стила на компанията и логото. Дизайнът е по-строг.

Представете се добре с отличен печат на визитки!

визитки варна
Печатаме всичко нужно!

Като допълнение към Вашия имидж, поръчайте си печат на фирмени бланки и папки. Фирмените бланки са бели листи с информацията, изписана върху визитката. Желателно е фирмените папки да имат еднакъв дизайн с фирмените бланки и визитката. Доверете се на нашите специалисти. Те ще създадат дизайн, който да отговори на всички Ваши желания.

Рекламна агенция „Ваком“ предлага печат на визитки в заявеното от Вас количество и време. Раздавайте щедро, защото не можете да знаете кои хора ще станат Ваши клиенти. Щом свършите визитките, разчитайте на нас за изработката на допълнителни количества. Предлагаме безплатна консултация, ако имате въпроси. Отправете запитването си сега на посочените контакти.

Визитката е Вашето лице пред обществото!