Изграждане на фирмен стил

Рекламна агенция „Ваком“ ще превърне Вашата марка в лесно разпознаваема. Направете добро впечатление и изградете безупречен фирмен стил. Ние ще предадем точно посланието на Вашата марка и ще засилим доверието към нейните продукти. Един фирмен стил е съвкупност от външна, печатна и сувенирна реклама. Изпратете правилното послание за Вашия бизнес като изберете точната рекламна агенция. Предлагаме отлични цени и спазваме поставените срокове, защото ценим Вашето време.

Отличете се в безкрайното море от конкуренти!

фирмена идентичност
Спечелете доверието на партньорите си.

Покажете на околните защо сте уникални! Заложете на ефектна външна реклама. Можете да избирате между разнообразни рекламни съоръжения на най-посещаваните локации. Отдаваме под наем билбордове, калкани, изработваме рекламни табели и надписи, брандираме рекламни площи и служебни автомобили. Нека името на Вашата компания се появи навсякъде и привлича погледите.

Нашата рекламна агенция ще създаде подходящите печатни материали, за да се подготвите за всяко мероприятие. Предлагаме качествен печат на визитки, менюта, каталози, бланки. Заложете на професионалистите в печатния бранш. Ние ще Ви предложим решенията, от които се нуждаете!

Добрата сувенирна реклама изгражда надеждността на марката. Подарете на клиентите си календар или тефтер. Брандирайте химикали с логото си и ги раздайте. Проявете внимание. Вашият жест непременно ще бъде забелязан.

Ние знаем от какво се нуждаете. Можем да изготвим целия необходим асортимент от рекламни материали за Вашата фирма и да Ви представим достойно. Доверете ни се!

Изградете Вашата визия пред света с нас!

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИЯ ОНЛАЙН КАТАЛОГ ТУК!