Рекламни бележници и тефтери
рекламни тефтери
Не пропускайте събитие!

Във века на дигиталните технологии, отбелязването в бележник е приятно изключение. Писането е много по-личен процес от щракането върху клавиатурата. Рекламните тефтери нямат батерии, не светят и не притесняват никой с получени обаждания. Вече няма да пропуснете да си запишете адрес, работна задача, да попълните списъка си, да надраскате набързо хрумналата Ви идея в елегантните рекламни бележници. Изхвърлете салфетките и листчетата, вече нямате нужда да пишете върху тях.

Ние няма да Ви лъжем, че всички бележници са еднакви. Стилният бележник ще бъде предпочетен пред един безвкусен и неугледен опит за такъв. Истината е, че Вашият рекламен бележник ще се използва, ако се харесва на своя притежател. За целта трябва внимателно да изберете кой и как ще Ви го изработи.

Добавете стил към всяка бизнес среща.

рекламни бележници варна
Запишете си всичко важно!

Рекламна агенция „Ваком“ е дългогодишен маркетингов експерт и знае какво търси всеки бизнес. Черният бележник е стилно допълнение към всяко работно място. Но ние не спираме до тук. Можем да Ви предложим богата гама от цветове за бележници, които да си пасват с цвета на Вашето фирмено лого. Броят на листовете или размера на бележника е по Ваш избор. Включете и рекламна писалка, за да получите един завършен комплект.

Направете добро впечатление на околните като заедно с лаптопа извадите бележник, а не Ви се налага да търсите листове хартия, създавайки впечатление у другите, че сте неподготвени. Бележникът ще Ви предаде сигурност, защото няма да пропуснете нито една идея и ще отбележите най-важните точки на събранието.

Направете подарък на Вашите служители, зарадвайте ги с красив тефтер за новата календарна година, в която да записват своите задачи. Поръчайте луксозни бележници за Вашите бизнес партньори.

Отличете се със елегантни рекламни бележници!