Надпокривна конструкция под наем за град Варна

Извисете се над конкуренцията и достигнете бързо до стотици хора! Специално за Вашия бизнес сме приготвили надпокривна конструкция под наем, за да Ви виждат отдалече. Възползвайте се от предимствата да бъдете най-отгоре и разпространете светкавично Вашите рекламни послания. Ще бъдете забелязани от всички – пешеходци, водачи, местни жители и курортисти. Привлечете още сега погледите с рекламна надпокривна конструкция!

Искате ли Вашата реклама да бъде една от най-високите във Варна?

Надпокривна конструкция :

МЯСТО СНИМКА ПОСОКА
Сградата на бул. Владислав Варненчик 10 снимка  – срещу Катедралата

Рекламна агенция „Ваком“ Ви дава възможност да рекламирате продукт, събитие или услуга върху избрана надпокривна конструкция в продължение на цял месец. Доказано е, че външната реклама увеличава с над 45% ангажираността с марката.  Не пропускайте шанса си да станете още по-разпознаваеми! Това е уникална възможност за публикуване на рекламни съобщения, видими за минувачите с голямо пространство за представяне. Всеки един поглед към надпокривната конструкция е печалба за Вас!

Комбинирайте рекламен текст с интересен дизайн, който да привлича и впечатлява бързо. Използвайте ярки цветове и качествени изображения за подчертаване на мотото Ви. Ние ще Ви помогнем да се фокусирате върху ключовите предимства на Вашия продукт или услуга, които биха привлекли вниманието на хората.

Ако нямате готов проект, доверете се на нашия екип от дизайнери, които ще създадат за Вас нещо наистина впечатляващо. А за да бъдете максимално ефективни, освен че можем да изработим креативен дизайн, ще съдействаме за цялостното изграждане на рекламната Ви концепция. Ако сега навлизате в бизнеса и нямате лого и брандинг, не се притеснявайте! Нашата рекламна агенция е експертът, от който имате нужда! Ще изградим Вашия фирмен стил и ще превърнем марката Ви в запомняща се. Обадете се на 052 65 65 65 или ни пишете на office@vacom.bg. Възползвайте се от силата на външната реклама!