Брандиране на автомобили във Варна
брандиране на автомобили варна
Вашият автомобил ще изпъкне!

Имате нужда от реклама и искате откъдето и да минете да сте в центъра на вниманието? Искате да се обръщат след вас? Тогава превърнете своя автомобил, микробус или камион в произведение на изкуството веднага! Предлаганото от нас брандиране на автомобили е рентабилен и успешен начин за реклама.

При създаването на дизайна на превозното средство, ние не само подобряваме външния му вид, ние превръщаме Вашия автомобил в медиен канал. Рекламна агенция „Ваком“ се заема с цялостното проектиране и изпълнение на този вид реклама във Варна.

С нашето брандиране на автомобили ще въздействате върху хиляди потенциални клиенти!

Преди да изградим имиджа на Вашия бизнес, започваме с обсъждането на идеите. Марката трябва да заема централно място върху автомобила, за да е лесно разпознаваема. Брандирането на автомобили може да бъде цялостно или частично, може да се постави само лого или кратко послание. Видът на брандирането зависи от маркетинговата стратегия на Вашата компания.

Частичното облепяне на автомобила е подходящ избор за един по-ограничен бюджет. Нашите дизайнери ще обмислят как да съчетаят цвета на Вашата кола с цветовете на марката за постигане на оригинални ефекти. Ние ще Ви помогнем в избора на реклама, вземайки предвид естеството на бизнеса. Процесът на брандиране на автомобили се състои в печатане на желаното изображение върху специално фолио, с което облепяме автомобила. Използват се модерни технологии, с ясен и чист цвят на печата.

Допълнителното ламиниране осигурява защита от изстъргване или избледняване на изображенията и символите. Покритата с фолио боя е предпазена от неблагоприятните външни въздействия и не се отлепя при премахване на обличането на автомобила.

Ако искате да Ви запомнят, можете да си поръчате облепяне на личния автомобил. Така ще се сдобиете с ексклузивен дизайн, преобразил Вашето скъпо возило в моден звяр. Ако Ви е омръзнал стария цвят на колата, но не желаете цялостно пребоядисване, това е Вашето решение.

Карайте автомобил, който Ви отличава на пътя!