30
- август
2019
Волейболната гордост на България

Волейболът не е само игра.

Той е красотата на движението, която ни възпитава на дисциплина. Той е свободата, която опитомяваме с всеки удар. Той е част от нашия живот. Сбъдва мечти и калява характери. Започваме да си подаваме топката още от деца. Учим се да падаме, да ставаме, да побеждаваме, но и да бъдем един отбор. Обичаме волейбола. Вълнуваме се с всеки мач и викаме за победа.

Волейболът е емоцията, която ни обединява. Тази емоция ни кара да стоим притихнали пред екраните или в залата и да подкрепяме нашите национали. За нас е гордост, че Цветан Соколов ни гласува доверие, за да създадем заедно тениски, които да впечатляват. Защото заедно сме един отбор, готов да постига успехи.

С огромен трепет се спуснахме в поставената задача. При нас дойдоха Цветан Соколов и неговата очарователна съпруга и всичко започна с творческия замисъл. Играч. Мрежа. Топка, която помита всичко след себе си. Победа. Нашият екип от дизайнери създаде проект, който да предаде точно желаното послание. Взехме идеята и се постарахме да я превърнем в шедьовър.

Отличното качество на печат се гарантира от нашите специалисти и машините от последно поколение. С тяхна помощ рекламна агенция „Ваком“ създава тениски, които пленяват въображението. Новите технологични решения ни дават възможност да изпълним всяка поставена задача перфектно.

Рекламна агенция „Ваком“ държи на правилното представяне. Ние знаем, че няма втори шанс за добро първо впечатление. Сътворяваме тениски, които са единствени по рода си! Обръщаме специално внимание към детайлите, защото споделяме максимата: „Една топка прави разликата“.

Работим в срокове, защото знаем колко е важно да получите проектите си навреме и да можете да разчитате на нас. Ще си позволим да цитираме думите на Цветан Соколов: „Усещането, когато чувам скандирането на името си от трибуните тук, е невероятно. Идва ти да настръхнеш. Разбира се, това е и едно голямо бреме, защото ти се стараеш да не разочароваш тези хора и те да продължават да разчитат на теб.Благодарим му за гласуваното доверие и възможността да се докоснем до емоцията на волейбола. Заедно сме по-добри и по-силни. Пожелаваме много успехи на „лъвовете“ и нека все така се спускат в битките до последно.

Волейболът не е само игра. Волейболът сме всички ние.

Категория: