14
- август
2019
Ледени тениски за горещо лято

Рекламна агенция „Ваком“ не се страхува от предизвикателствата. Един от нашите последни проекти е печатане на тениски за ледената пързалка „BLACK SEA ICE ARENA“. Пързалката е покрита с естествен лед и се простира над 3300 кв. м. Работи целогодишно и е предназначена за посещения от много и различни посетители – състезатели, родители, деца. Спортният комплекс поиска да отпечатаме тениски с тяхното лого, за да разшири своята реклама.

Ние подкрепяме спорта и се отзовахме с радост на предложението. Рекламна агенция „Ваком“ не просто печата тениски, а споделя Вашите идеи и им вдъхва живот. Благодарение на нашите нови машини за скоростен печат можем бързо да изпълним възложените задачи. Ние ще напечатаме всеки текстил по начин, които ще Ви впечатли!

Последните технологии на печат ни дават възможност да задоволим и най-високите стандарти за качество. Брандираните тениски са успешния начин за създаване на реклама и затвърждаване на Вашето място в бизнес средата. За нас няма значение колко тениски искате да си поръчате. Печатаме с готов файл или създаваме дизайн по Ваше желание. Рекламна агенция „Ваком“ разполага със собствена печатна база и гарантира бързи срокове на изпълнение. Ако не сте от Варна, не се притеснявайте. Пишете ни да office@vacom.bg или се свържете с нас на посочените телефони.

 

Категория: