04
- септември
2019
Брандиране на строителен обект

Всяка строителна компания има нужда от рекламни продукти: печат на пана от винил, рекламни табели, брандиране на сградите в строеж, реклама на строителните мрежи, строителни информационни табели. Освен задължителен и предпазващ елемент, мрежите могат да носят и силен рекламен ефект. Достигнете до бъдещите си клиенти докато строите с подходящото брандиране на строителен обект. Фасадните мрежи и винили представят Вашия бизнес и идеи на минувачите по най-добрия начин.

Превърнете строителните огради в рекламни площи!

Оградете обектите, които изграждате, с привличащи погледа винили. Рекламна агенция „Ваком“ е специалист в създаването на външна реклама за град Варна. С изготвянето на разнообразни проекти ние знаем какво работи за Вас. Започваме с изграждането на подходящ дизайн като се съобразим с цветовете на Вашата марка и лого. Разполагаме с модерни машини за широкоформатен печат, с които ще изработим пълноцветните материали. С тяхната помощ създаваме перфектното брандиране на строителен обект, независимо от размерите и мястото. Препоръчваме използването на винил, защото той е устойчив на атмосферни влияния. Вие определяте от каква дължина се нуждаете, а другото оставете на нас. Винилите могат да се използват успешно и за затворени помещения, но са създадени специално да издържат на променливите външни условия.

Нашият екип от професионалисти ще създаде точните рекламни материали за Вашата компания. Разбираме нуждите на строителния бизнес и ще Ви предложим отлични цени за дизайн и печат на строителни мрежи и пана от винил. Не пропускайте възможността да привлечете нови клиенти и да достигнете до широка аудитория с печат върху Вашите защитни строителни конструкции. Свържете се с нас на 052/ 65 65 65 или ни пишете на office@vacom.bg, за да ви предоставим цялото многообразие от нашите рекламни услуги. Специалисти сме в външната, печатната и сувенирната реклама. Заедно ще постигнем отлични резултати.

Рекламна агенция „Ваком“ държи да се представите добре!

 

Категория: