02
- август
2023
Училищни униформи на достъпни цени

училищни униформиГотови ли сте с новите училищни униформи за идващата учебна 2023 година? Ако още се чудите къде да ги поръчате, обадете се на рекламна агенция „Ваком“. Ние ще Ви предложим поло тениски с къс ръкав и поло тениски с дълъг ръкав на отлична цена. Не спираме дотук – имаме разнообразие от цветове и размери на тениски и блузи с дълги ръкави, за да е готова училищната униформа на Вашето дете. Знаем колко много са разходите за един ученик – тетрадки, учебници, ученически чанти и затова сме приготвили изгодни оферти специално за Вас! При поръчка на няколко броя, ще направим допълнителна отстъпка, защото една тениска никога не е достатъчна.

В повечето училища има условие за използване на бяла тениска за спортните занятия. Ние сме помислили и за това и Ви предлагаме бяла тениска с лого на изключително достъпни цени! Приготвили сме Ви пакетна цена за поло тениска с лого плюс бяла тениска за физическо с лого.

Поръчайте до 20.08 на специална цена 27 лв. с ДДС за комплект!

печат на училищни униформиПоло тениските са предпочитаният избор за училищни униформи. Те са практични и удобни за носене през целия учебен ден. Не се свиват при пране, цветовете и принтът не избледняват с времето и издържат на интензивна употреба. Избираме тениски само от висококачествена материя, която е приятна на допир за максимален комфорт на Вашето дете.

Избирайки поло тениски за училищни униформи, Вие постигате идеален баланс между практичност и спретнат външен вид. Модните предпочитания се уеднаквяват и всички деца изглеждат добре без да се разделят на бедни и богати. Поло тениските са с класически дизайн и са подходящи за всяка възраст и стилови предпочитания. Така всички ще изглеждат не само страхотно, но и ще се чувстват максимално удобно.

Униформените поло тениски създават чувство на сплотеност и принадлежност към училищната институция. Училищните поло тениски изграждат една позитивна общност и подпомагат екипната работа. Освен чувството на принадлежност, училищните униформи съдействат за по-добра безопасност в училището. Еднаквите цветове на тениските правят достъпа на непознати лица по-очевиден. Поло тениските с логото на училището отличават децата в тълпата и помагат за укрепване на училищния дух.

Рекламна агенция „Ваком“ предлага богато разнообразие от цветове и размери на тениски за първия учебен ден. Ние сме специалисти в изготвянето на униформи за училища, клубове, частни занимални и танцови групи. Постоянно получаваме и заявки за печатане на тениски за университети. Екипът ни е отдаден на идеята да създава удобни тениски, поло тениски или блузи с логото на Вашето учебно заведение или работна организация.

Спестете време и усилия в търсене на училищни униформи на подходяща цена! Изпълняваме бързо Вашите поръчки и изпращаме с куриер до всички точки на страната!

Свържете се с нас на 052 65 65 65 и поръчайте сега!

Категория: