08
- август
2023
Рекламно облепяне на автомобили с фолио

дизайн на Рекламно облепяне на автомобили с фолиоРекламна агенция “Ваком“ е експерт в рекламното облепяне на автомобили за град Варна! През годините сме създавали иновативни дизайни за всеки вид превозно средство – автомобили, камиони, тирове. Брандирали сме пътнически бусове, товарни бусове, камиони за доставки, фирмени камиони, каравани.

Извършваме едновременно брандиране на личен и служебен автомобил. Разполагаме с рекламно фолио за коли от най-високо качество – устойчиво на слънчевите лъчи и с гарантирана дълготрайност при всякакви неблагоприятни външни условия. Забравете за избледняването или олющването на боята. Така Вашият автомобил си остава впечатляващ, но и запазен за години напред.

Рекламно облепяне на автомобили с фолиоВ строителния сектор рекламното облепяне на строителни машини с фолио представлява мощен инструмент за брандиране. Можете да разчитате на нас за майсторското брандиране на вишки, брандиране на багери, брандиране на кранове, товарачи, брандиране на контейнери. Ще превърнем всякакъв вид строителна и строително-подемна техника в машина за реклама! Превърнете тези огромни машини в символи на Вашия успех и експертност.

Специализирали сме се в облепяне на кабини и влекачи, облепяне на ремаркета. Предлагаме ефектно облепяне на камиони и брандиране на бусове на отлични цени. Ние знаем, че рекламата върху коли е мобилен начин за представяне на Вашата компания, продукт или услуга.

Попитайте на 052 65 65 65 за специалната отстъпка при брандиране на целия автопарк на Вашата фирма!

Рекламно облепяне на автомобили с фолиоЕкипът ни от дизайнери ще изработи индивидуален проект по Вашите размери, съобразен с цветовете на фирмата Ви. Ако имате собствен дизайн, ще отпечатаме и поставим фолиото на корпоративния или личния Ви автомобил. Нашите изгодни цени на брандиране на коли с фолио са с включена цена на монтаж. Красивите форми и цветове ще превърнат облепянето на МПС-то във визуално впечатляваща реклама. За блестящ резултат разчитаме на качествено PVC фолио и перфофолио, което да прилепва точно по извивките на автомобила и го прави страхотен!

В случай, че желаете да извършите брандирането на автомобила си самостоятелно, ние ще Ви съдействаме. Можем да изпратим Вашите готови материали за облепяне на автомобили до всяка точка на света! Представете своя бизнес с качествено облепяне на автомобили!

Пишете ни на office@vacom.bg или ни се обадете на 052 65 65 65!

Категория: