01
- август
2023
7 Идеи за теми и тениски за моминско парти

Чудите се какви да са Вашите тениски за моминско парти? Рекламна агенция „Ваком“ има удоволствието да е част от най-хубавите моменти на всяка булка и ще Ви помогне с избора. Нашите тениски с надписи са с неповторим стил и послание, защото са по Ваша идея. Размерите ни са от S до 2XL и изпращаме с куриери до всяка точка на страната, ако не сте във Варна. Екипът ни от дизайнери гарантира бързото и качествено изпълнение, от което ще останете доволни.

С годините опит сме забелязали в какви стилове се поръчват персонализираните тениски за моминско парти и сега ще Ви споделим какви са нашите топ 7 идеи за теми:

1. Коктейлно парти

Всяка една жена е като уникален коктейл. Направете си тениски с надписи с любимите си коктейли и Вашите имена под тях. Покажете една на друга как комбинирате вкусовете и напитките и дайте наградата на момичето с най-свежата напитка.

2. Филмово парти

Облечете се с тениски с цитати от любимия филм на булката. Цитатите могат да бъдат и от нейната любима книга. Покажете те ѝ, че знаете какво харесва и я изненадайте приятно с този мил жест.

3. Принцесите на бала

Нека всяка от Вас си избере приказна героиня от детството, от която най-много се е възхищавала. Ние ще принтираме тениските с Вашите имена и имената на избраните принцеси. A защо да не добавите и забавно послание към тях?

4. Розов блясък

Организирайте запомнящо се моминско парти, на което всички са с бели тениски за моминско парти със специални послания и розов елемент. Декорирайте в розово, направете розови коктейли и си направете една на друга розов маникюр. Добавете шампанско, розови балони, музика и много блясък.

5. Спа релаксация

Всяка бъдеща булка е напрегната преди важното събитие. Заведете я на спа бягство от проблемите за един ден и се поглезете с масажи, свежи напитки и вкусна храна. Запечатайте момента с тениски с датата на събирането, които ще запазят спомена дълго.

6. Йога вдъхновение

Съединете духа и тялото в едно с една йога практика. Харесайте си някое спокойно място или отидете заедно на упражнение по йога, за да освободите ума си от всички проблеми поне за няколко часа. Бъдете в хармония със себе си и  изберете тениска с цветна мандала и послание за всяка от шаферките.

тениска булка, тениска кума7. Ретро парти

Върнете се назад в миналото с любимите си песни от 90-те, 80-те, 70-те. Ако имате грамофон, пуснете си забравен шлагер. Направете си шантави прически и грим, пийте коктейли в ретро чаши, организирайте си кареоке. Изберете си любима актриса от миналото и си отпечатайте персонална тениска с нейното име и Вашето име.

Бонус идея: Спасителки на плажа

Отидете на плажа и се насладете на морската атмосфера. Ако нямате плаж наблизо, изберете си басейн. Носете плажни шапки, слънчеви очила и свежо настроение. Отпечатайте си тениски тип спасителки на плажа с Вашите имена като „Русата спасителка на плажа се казва Мария“, „Черникосата спасителка на плажа се казва Ева“.

Не забравяйте, че всяка една от тези теми за моминско парти трябва да бъде съобразена с предпочитанията на булката. Ако искате Вашето парти да е незабравимо, свържете се с нас на 052 656 565!

Категория: