12
- септември
2019
Тениски по поръчка – споделяме Вашите идеи

Направете подарък за любим човек с уникални тениски по поръчка! Имаме богат опит в печатането върху текстил и можем да изпълним всяко Ваше желание. Разполагаме с Brother GTX – машина за директен печат от последно поколение. С негова помощ нашите специалисти ще сътворят всичко, от което имате нужда. Превърнете рождения ден на Ваш близък в едно неповторимо изживяване. Отбележете годишнината си по подобаващ начин с тениски, които ще поразят всички. Съхранете специалния момент с тениски за двойки. Изберете креативен подход, за да доставите радост на своя най-скъп човек.

Изненадайте Вашия колега с оригинален надпис, свързан с неговата професия. Заложете на чувството за хумор и няма да сбъркате! Имате любима група? Сега е времето да имате и любима тениска с тяхното лого или текст от тяхна песен. Зарадвайте любителите на риболова, фитнес маниаците, почитателите на йога. Вдигнете нивото с тениска за истинските геймъри.

Нека обърнем специално внимание на празниците. При нас идват гости на сватба, които си избират от нашите готови дизайни или искат собствено послание. Ако Ви предстои да сте кум и трябва да организирате ергенско парти, запаметете момента с тениски по поръчка с имената на всички в главните мъжки роли на сватбата и гордия младоженец. Ако сте кума, сестра или просто близка приятелка, не се притеснявайте. Сега е моментът да направите незабравимо моминско парти на най-красивата булка.

Рекламна агенция „Ваком“ е специалист в подаряването на емоции за цялото семейство години наред. Създаваме тениски за бъдещите бащи, майки, баби и дядовци. Разполагаме с тениски и за най-малките. Печатали сме разнообразни надписи от „За най-добрата майка на света“ до „Професия: Майка. Характеристика: Работи 24/7 и безплатно.“ Тениската е Вашият бял лист. Печатаме върху бял и цветен текстил на изключително достъпни цени. Размерите, които предлагаме, са от най-малките Small до 5 XL за мъжки тениски за печат и от Small до 2XL за дамски тениски за печат. Изпратете ни на office@vacom.bg желания надпис или изображение, което е с високо качество от минимум 300 dpi. Ако имате въпроси, посетете ни на адрес: гр. Варна, ул. Възраждане 1Б.

Бъдете причината за нечия лъчезарна усмивка!

Категория: