11
- февруари
2019
Защо да изберете табела от еталбонд?

Искате да имате табела, която да запази първоначалните си цветове? Искате да не се ангажирате с честа поддръжка? Имате нужда от лека конструкция, която да не утежнява вашата сграда? Модерната и стилна табела от еталбонд с предно или вътрешно осветление е точното решение за Вас.

Елегантното решения за всяка сграда

Табела от еталбонд във Варна
Табели с гаранция за дълъг живот.

Рекламна агенция „Ваком“ Ви препоръчва еталбонд, защото той е с доказана якост, устойчивост и стил. Това е материал, оставащ непроменен с времето. Състои се от полиетиленова сърцевина разположена между два листа алуминий. Покритието е от специални флуорополимери, които издържат на изключително агресивни външни условия. Поради тази причина изборът на табела от еталбонд се явява идеалното решение за места, изложени на голямо замърсяване и неблагоприятни атмосферни условия. Еднакво добър е за изработка на табели за интериорна и за екстериорна употреба.

Друго предимство на табелите от еталбонд е тяхната лекота. Поставят се бързо и не утежняват Вашата конструкция. Работим с внимание към всеки детайл и изрязваме нуждите букви или форми с помощта на фреза, за да станат перфектни.

Табелите от еталбонд са стилно решение за представяне на Вашето име. Лесно се почистват и запазват първоначалния си красив вид. Изготвяме табели от всякакъв вид и размери, съобразени с Вашите предпочитания.

Разгледайте нашите предложения, за да направите Вашата външна реклама наистина ефективна! Предлагаме Ви пълно обслужване в срок. Време е да привлечете вниманието на клиентите си с табела, която няма да загуби своите качества с времето!

Категория: