01
- октомври
2019
Защо имате нужда от рекламни сувенири?

Последните проучвания в областта на рекламата показват, че над 83% от фирмите дават фирмени подаръци. Фирмените подаръци са рекламни сувенири като рекламни календари, тениски, тефтери, картички, химикали и всички други варианти, от които имате нужда. Защо бизнесът залага на сувенирната реклама? Отговорът е много лесен. Защото се раздават подаръци. Всеки обича да получава подаръци, а и те са безплатни. Освен това подаръците представят Вашата фирма в отлична светлина. Ще Ви представим още няколко от предимствата на сувенирната реклама:

1. Повишава популярността на марката

рекламни сувенири

Един от най-добрите варианти да представите марката си пред света е чрез промоционален подарък с Вашето лого. Нека Вашите клиенти Ви свързват с нещо положително.

Рекламните сувенири са перфектният начин за повишаване на информираността за Вашия бизнес. Ние се съобразяваме с типа бизнес на компанията въз основа на Вашите маркетингови планове за  създаването на успешни рекламни кампании, корпоративни събития, презентации и бизнес изложения.

2. Прави добро първо впечатление

Вашата марка ще бъде по-лесна за запомняне, ако сте започнали Вашето бизнес партньорство добре. Подаръкът помага на потенциалните клиенти да Ви асоциират с нещо положително. Средно 76 % от участниците в търговски изложения си спомнят името на фирмата, която им е дала рекламен подарък.

3. Спестява пари

Звучи изненадващо, но да даваш означава, че получаваш повече. Рекламните материали са отлична инвестиция. Бизнес подаръците са сред най-изгодните средства за реклама. За сравнение телевизионната и радио рекламата струват почти 5 пъти повече.

4. Води към нови поръчки

рекламни сувенири

Подаръкът е символ на добра воля. Рекламните подаръци спечелват благоразположението на клиентите и увеличават шанса да се сключват нови бизнес съдружия. Препоръките от устата на доволен клиент може да Ви донесат много повече ползи от предвиденото. С помощта на подходящите бизнес подаръци засилвате доверието към предлаганите от Вас продукти.

Рекламна агенция „Ваком“ се е специализирала в създаването на креативни рекламни сувенири и идеи за подаръци за всяка фирма. Обадете се на 088/ 556 55 55.

Направете жест, който означава много!

Категория: