09
- октомври
2019
Работни календари и бележници за 2020

рекламни календари варна

Време е за работни календари и рекламни бележници за идващата 2020 година. Рекламна агенция „Ваком“ е специалистът, към който можете да се обърнете. Заповядайте в нашия офис на ул. Възраждане 1 Б, за да разгледате каталозите на спокойствие. Ние ще Ви насочим директно към най-добрата форма на представяне. Кампанията на работни календари е изключително важна за всеки бизнес. Обърнете се към нашия екип от дизайнери, който ще сътвори уникален календар с Вашето лого и в избрана от Вас цветова гама. При нас може да си поръчате и календари-бележници за новата календарна година. Бележниците са необходимото допълнение към всеки офис. Те са незаменима част от бизнес срещите и стилно допълнение към работното място.

Рекламните календари не само оказват деня, а представят Вашата марка, Вашите продукти и информацията за връзка с Вас. Вашият календар ще се превърне в част от бизнес планирането на всяка фирма. Той ще бъде разглеждан по няколко пъти на ден, 12 месеца в годината. Поставя се на видно място в офисите, бизнес помещенията или приемните на всеки партньор, клиент или посетител. Това го превръща в ефективен и достъпен начин за достигане до максимален брой хора.

Това е реклама, която ще бъде видяна 365 дни в годината.

Рекламна агенция „Ваком“ предлага всякакви видове работни календари. Можем да изработим работни календари с едно тяло, с три тела, с четири тела и отделни секции. Освен работни календари изработваме настолни календари, джобни календари, еднолистови и многолистови календари.

рекламни календари

Разполагаме с календар-бележници с разнообразни по цвят и материал корици с линирани страници, с ленти за отбелязване и много допълнителни ектри. Работните календари варират от настолни календари, календари тип „пирамида“, стенен работен календар и др.

Работим с машини от най-ново поколение. Предлагаме перфектен пълноцветен печат на отлични цени. Високата разделителна способност на машините ни дава възможност да принтираме рекламни материали с фотореалистично качество. Рекламна агенция „Ваком“ има дългогодишен опит в създаването на рекламни продукти, които работят усилено за Вашата марка.

Нашата рекламна агенция предлага богато разнообразие от идеи за всеки бюджет. Разполагаме с всичко необходимо, за да създадем заедно оригинален рекламен календар. Доверете ни се, за да изградим корпоративната реклама, от която имате нужда.

Рекламни календари – рекламата, която е винаги пред вас!

Категория: