08
- юли
2019
Рекламна агенция „Ваком“ – технологиите срещат таланта

С гордост искаме да Ви представим нашите нови попълнения към производствената ни база за град Варна. Машините са създадени за високоефективен и скоростен печат на Вашите рекламни проекти. Заедно с нашите специалисти можем да проведем Вашата рекламна кампания, да брандираме търговски автомобил или офис според Вашите нужди. Ние ще напечатаме всеки текстил по начин, които ще Ви впечатли!

Нека Ви представим Brother GTX – принтер за директен печат на текстил. Създаден е от световния лидер в производството на принтери и електроника – Brother. Тази машина е от последно поколение, които ни позволят да отпечатваме всичко, от което имате нужда. Директният печат на тениски никога не е бил толкова бърз! С помощта на тази технология създаваме тениски, единствени по рода си.

Но ние не спираме дотук! Можем да отпечатаме шапки, ризи, работни облекла и още много! Ние искаме да се отличите с фирменото си облекло, така както се отличавате с добрите си бизнес решения. Благодарение на последните технологии на печат с разнообразие от функции задоволяваме и най-високите стандарти за качество.

Изберете печат на текстил от ново ниво!

С помощта на модерния Mimaki CJV300 за широкоформатен печат можем да създадем фотореалистичен образ на всяка Ваша идея. Ние превръщаме иновативните идеи във впечатляващи дизайни, а Mimaki предоставя неограничени цветови опции за отлично възпроизвеждане на всеки желан дизайн. Бързото и лесно отпечатване се комбинира идеално с изрязването по контур на обект, лого, слоган и всеки един елемент, от който имате нужда. Ние ще Ви помогнем в избора на реклама, вземайки предвид естеството на бизнеса.

Серията CJV300 достига най-бързата скорост от своя клас с неповторимо качество на изображението. Рекламна агенция „Ваком“ ще преобрази Вашата кола, интериор или витрина. Използвайте всяка част от търговската си площ, за да печелите клиенти.  Нашите билбордове, скролери, мегабордове не просто рекламират, а променят градската среда.

С помощта на иновациите създаваме един вълнуващ и цветен свят!

Категория: