05
- юни
2019
Привлечете клиенти с качествена транспортна реклама

Брандирането е създаване на начин за идентифициране на Вашия продукт или фирма. С подходяща транспортна реклама Вашата марка ще стане разпознаваема. Това е основен и доказан компонент на работещия бизнес. Потребителите избират познатия бранд и качество, от което са доволни. Нека изберат Вашата марка! Рекламна агенция „Ваком“ ще изгради правилните маркетинговите стратегии за подобряване на имиджа на Вашия бизнес.

Привлечете погледите с успешна транспортна реклама. Тя е модерната алтернатива на писмените реклами. Нашият иновативен екип ще оформи начина, с който ще превърнете автомобила си в мобилно медийно пространство. Тази интерактивна реклама ще Ви представи на всяко място, което може да бъде достигнато по време на пътуване.

Транспортната реклама може да бъде текст с послание, изображения, всичко по Ваша идея. Крайната цел на рекламата е да привлече вниманието на бъдещия Ви клиент и да го запознае с предлаганите продукти. Стотици хора ще прочетат Вашето послание на път за работа, докато чакат на светофара или просто се загледат в паркирания автомобил. Изберете реклама, която е наистина масова!

За да могат характеристиките на първоначалния проект да отговарят на крайното изпълнение, се изисква прецизно оразмеряване. В противен случай изненадите могат да бъдат големи – надписите могат да бъдат асиметрични, части от дизайна могат да попаднат на неподходящи места на автомобила, буквите и цифрите могат да бъдат отрязани. Рекламна агенция „Ваком“ предлага безплатна консултация, за да получите отлична транспортна реклама. С взетите размери ще може да продължим към дизайна. Предлагаме Ви цялостно или частично брандиране на автомобили.

Друго предимство на транспортната реклама е нейната продължителност. Брандираният автомобил е реклама, която е практически вечна. Няма превключване на канала или прехвърляне на другата страница на списанието. Освен това цената на рекламата е ниска спрямо броя на хората, които достига. Това я превръща в рентабилна бизнес идея, която не трябва да се пропуска! Позвънете на посочените телефони или ни пишете.

Присъединете се към доволните ни клиенти още днес!

Категория: