25
- октомври
2019
Детски календари с Ваша снимка

детски календари 2020

Наближава времето за печат на детски календари за идващата година. Не оставяйте този избор за последния момент, а създайте перфектния подарък с Вашето съкровище. Нашият екип от талантливи дизайнери ще сътвори това, от което имате нужда. Сложете рисунките на Вашето дете като част от календара. Нека се то почувства като истински художник и същевременно направете приятна изненада на гордите роднини, баби и дядовци.

Календарите с лична снимка са чудесен начин за запазване на специалните поводи в нашия живот. Независимо дали става въпрос за рожден ден, семейно събиране или случайно уловен миг на радост. Детски календари с такива снимки ще оставят траен ефект върху Вас. Предстои Ви най-приятния избор – дали да сложите онази снимка от семейния пикник, или от рождения ден на малкия Ви син, или спечелването на онази грамота по плуване. Превърнете всеки месец в успешен.

Изберете най-доброто от изминалата година и го съхранете за следващата!

детски календари 2020 варна

Рекламна агенция „Ваком“ не спира до тук. Готови сме да изработим съвършения семеен календар. Ще съхраним Вашите спомени като ги отпечатаме на календар. Така щастливите моменти ще бъдат винаги пред Вас и ще станат подходящ повод за усмивка.

А поводи за раздаване на календари винаги има. Един от тях е Коледа. Коледа е най-прекрасното време в годината. Събиране с най-близките, смях, разговори и не на последно място – даване на подаръци. А какъв по-хубав подарък от календар със семейна снимка? Независимо дали имате професионални снимки, или просто любима снимка от приятел, обърнете се към нас.

Рекламна агенция „Ваком“ създава календари, специално за Вас и за Вашите интереси. Правим дизайн на календари с персонализирано послание за любителите на котки, кучета, футболните запалянковци, или всичко, което Вие обичате. Изберете онази сладка снимка на вашето кученце като новородено и започнете всеки месец със спомен, който ще ви накара да се усмихнете всеки път. Изборът е Ваш.

Не сме забравили и за двойките. Правим календари, с която да впечатлите Вашата половинка. Изненадайте своя любим човек с мил жест или направете подарък на своите приятели. Рекламна агенция „Ваком“ създава календари с емоция!

Доставянето на радост никога не е било толкова лесно.

Категория: