17
- юли
2023
Професионални престилки с логото на Вашия Бизнес

професионални престилки за различни бизнесиСтилните професионални престилки са необходимият аксесоар за доброто представяне на множество бизнеси. С елегантната си кройка, красиво напечатаното лого или послание те стават неизменна част от идентичността на бранда.

Нашите талантливи дизайнери ще Ви предложат най-добрите решения за персонализация, която да добави индивидуалност на Вашия екип. Разнообразието от цветове и размери ще задоволи и най-високите изисквания за качество.

готвачи с професионални престилкиВ света на кулинарията всеки готвач трябва да има уникална професионална престилка, създавайки своите революционни ястия. Сервитьорите и барманите също ще се отличават с работна престилка с логото и мотото на ресторанта, в който работят.

Естетиката в интериора на бистрото или кафенето привлича посетителите и ги кара да се чувстват удобно в дома на вкусните благоухания. Така стилната престилка на баристата допълва атмосферата на уют и подчертава концепцията на заведението.

престилки за пекари и сладкариПекарните и сладкарниците също поръчват разнообразни цветове от нашите престилки. Майсторите на вкуса се грижат за неповторимото изживяване на Вашите сетива и държат на чистотата в кухнята. Така освен предпазени от брашното и сметаната, те приветстват посетителите си с елегантни професионално престилки.

професионална престилка за супермаркети и магазиниСлужителите в супермаркетите, месарниците, бакалиите, работещите на щандовете с деликатеси и готови храни, са винаги с подходящи рекламни престилки, представящи тяхното лого или послание на клиентите. Те помагат на персонала да поддържат отличната хигиена на работното място. Освен това те привличат погледите и се използват като достъпна подвижна реклама пред очите на всички.

Професионални престилки за всеки бизнес!

Работна престилка Ви е нужна за всяко събитие, на което ще се рисува, оформя глина или друга техника, от която посетителите имат опасност да се изцапат. Подгответе се за мероприятията и изненадайте приятно с нашите стилни и удобни престилки с логото на Вашата галерия или aрт клас.

Всеки един модерен салон за красота държи на висококачествените услуги, които предлага. Това е място със собствена индивидуалност и стил, който ще бъде непълен без нашите удобни работни престилки, които да предпазват майсторите фризьори от боите и другите химикали. Престилките се превръщат в част от грижата за клиента. Те са лесни за почистване и допълват приятната обстановка.

престилка за градинаритеПрестилките на градинарите са се превърнали в част от необходимото оборудване при засаждане, подрязване, поливане и други градинарски задачи. Те са отличителна черта на истинските професионалисти, държащи на името на фирмата си и услугата, която предлагат. Те винаги работят с внимание към детайла и се стремят да сътворят съвършената градина и държат на чистия и професионален външен вид.

Нашите персонални престилки ще бъдат желания подарък за всеки повод. Те ще са център на вниманието на рожден ден, барбекю навън или при коледното печене на сладки. Изберете дали ще си поръчате персонална подаръчна престилка или работна с логото на Вашата фирма и ни се обадете!

Колекцията ни от престилки ще Ви помогне да изразите своята индивидуалност и да покажете любовта към професия си!

Категория: