24
- юли
2023
Персонални тениски за ергенско парти и моминско парти

Сватбата е моментът, който всяка една жена чака с нетърпение. Но също толкова чакано е моминското парти. Не можем да минем и без мъжко събиране.  С нашите тениски за ергенско парти то ще бъде култово! Имаме всичко необходимо да зарадваме бъдещото семейство и техните приятели в тяхната сватбена приказка!

евтини тениски за моминско партиТениските за моминско парти се превърнаха в неотменим аксесоар към цялостната атмосфера на събитието. Бъдещата булка се събира със своите най-близки приятелки, за да създаде последните си спомени като неомъжена. Модерно е всяка от шаферките да има специална тениска с името си и закачливо послание като: „Мария-царицата на красотата“, „Поли-вълшебницата в кухнята“, „Емилия-отличничката на випуска“ и една за кумата, която огранизира всичко.

Рекламна агенция „Ваком“ ще сътвори персонална тениска по всяка тема за Вашето моминско парти: ретро музикална вечер, танцова вечер, вечер на принцесите. Прочетете тук за нашите топ 20 идеи за теми за моминско парти. Изберете послания, които залагат на хумора или принтирайте тениски с групови послания за стилната визия на събитието. Съобразете се с вкуса на булката, за да изберете най-подходящите идеи за персонални тениски за този повод! Те ще Ви донесат допълнителна доза веселие към този важен ден.

евтини тениски за ергенско парти„Човек дори добре да живее, се жени“. Но преди да се ожени му се полага едно незабравимо ергенско парти. Времето прекарано с момчетата ще бъде още по-епично с принтирани тениски за ергенско парти с послание. Потопете се изцяло в духа на любимия на всички филм и създайте парти в приключенски стил, фентъзи или фантастика. Запечатайте момента завинаги с тениски с надписи като „Братя завинаги“, „Ергенското парти на Иван“, „Краят е близо“, „Играта приключи“. Подсладете пътя към сватбата и поръчайте тениски за ергенско парти със забавна снимка на младоженеца и неговото име или послание. Така определено ще се отличите от тълпата в бара! Да не забравим и оригиналната тениска за кума! Той е отговорникът за качественото празнуване на групата!

Измислете разнообразни игри, които да приобщят всички към забавлението. Това може да са настолни игри, шотове, състезания на игрището за пейнтбол, адреналинови спортове като катерене или скоростно завиване на картинг пистата. Ако пък сте решили да направите едно необикновено планинско изкачване, не забравяйте да сложите в куфара и една тениска за ергенско парти до планинските ботуши.

Тениските с Вашето специално послание ще направят този празник незабравим и ще ни напомнят колко е важно истинските приятели да са до теб!

Категория: