10
- юли
2023
Персонални готварски престилки с име и текст по Ваш избор

Лятото е времето за събиране на семейството и приятелите заедно. Няма по-любим човек на масата от грил майстора и царицата на тортите. Не пропускайте възможността да превърнете неделната среща в незабравимо изживяване с Вашето закачливо послание върху нашата готварска престилка.

персонална престилка за мъжКакво е истинският грил майстор без престилка със специално послание? Престилката е неотменимият аксесоар към всяко готвене на открито. Тя предпазва не само от петна и изгаряния, но и ще накара всеки мъж да се почувства като главен готвач в ресторант. Можете да напишете на своята щампа всяко едно от тези забавни твърдения заедно с желаното от Вас име: „Кралят на барбекюто се казва Иван“, „Нашият грил герой е Димитър“, „Грилът на Емо, правилата на Емо“, „Най-добрият готвач се казва Николай“. Вашият подарък с гордост ще се носи от всеки баща, брат, чичо или колега.

пресонална престилка за женаАко пък си имате кулинарна вдъхновителка вкъщи, ще зарадваме и нея. Персоналната престилка е перфектният подарък за майка, баба, леля, сестра или приятелка – създателката на завладяващи вкусове. Подготвени сме да изненадаме всяка кралица на кухнята с принтирани послания като : “Казвам се Таня и страстта ми е готвенето“, „Мария е рок звездата в кухнята“, „Ева е шефката на сладките изкушения“, „Еми – Кулинарната дива вкъщи“. Специално за прекрасните дами предлагаме готварски престилки в бургундско червено, свежо зелено, нежно бежово, искрящо бяло и класическо сиво и черно. А защо да не си вземете няколко в различни цветове, за да подхождат идеално на Вашия стил?

престилка за ресторантГотварската ни престилка е необходимото допълнение към качественото обслужване на всеки ресторант, заведение за бързо хранене, пекарна, сладкарница или бар. Тя е израз на Вашата прецизност и отдаденост към дейността Ви. Подарете перфектното изживяване на гостите си и ги впечатлете с елегантния дизайн на престилките с Вашето лого отпред. Прочетете още за видовете бизнеси, на които принтираме престилки тук.

Свържете с нас за незабавна поръчка!

персонална престилка за детеПерсоналната готварската престилка за малкия кулинар е забавен и полезен аксесоар към приготвянето на храната със семейството. Текст с името му върху нея ще накара всяко дете да се почувства специално и ще го стимулира да учи нови рецепти с удоволствие. Освен това ще го направи по-отговорно и внимателно към този подарък и ще внимава да не го изцапа. Индивидуална престилка за всеки член на семейството с тяхното име е един креативен начин да се съчетаят учене и игра за едно приятно кулинарно изживяване.

Рекламна агенция „Ваком“ е готова да изработи бързо и качествено професионални престилки с Вашето лично послание, текст или лого. Престилките ни са в идеалното съчетание от памук и полиестер, за да се движите свободно, докато готвите. Те са с практичен преден джоб, за да имате всичко нужно под ръка. Размерите започват от S и стигат до 5XL. Възползвайте се от нашите специални летни цени и разкрийте любовта си към готвенето!