08
- ноември
2019
Еко рекламни материали – зелената алтернатива на бизнеса

Използвате ли еко рекламни материали? Те навлизат все повече в света на бизнеса и се превръщат в предпочитания избор от фирмите. Еко рекламни материали са еко химикалите, еко тефтерите, еко торбичките и други. Рекламна агенция „Ваком“ предлага богат избор от артикули, които да отговорят точно на Вашите очаквания. Покажете, че се грижите за околната среда, докато рекламирате марката си пред стотици потенциални клиенти.

еко рекламни материали
Да създадем една по-чиста планета!

Рециклираните рекламни материали са подарък не само за клиента, но и за природата. Изпратете правилното послание на своите партньори. Брандираните еко химикалки са универсално средство за реклама. Използваме най-новите технологии за персонализиране на еко химикалите и еко тефтерите с Вашето лого и послание. За завършен вид на Вашето представяне добавете еко торбичка, в която да поставите избраните рекламни материали.

Еко писалките са едновременно оригинални като дизайн и ценни за нашето общество. Те изпълняват същите функции на нормална писалка, но са полезни за околната среда. Спирайки избора си на еко рекламни материали, правим малка стъпка към едно по-добро бъдеще.

Друго основно предимство на използването на еко материали, е че те са на изключително достъпни цени. Така се превръщат в устойчив избор за промотиране на Вашия бизнес. Покажете, че Вашата фирма носи корпоративна социална отговорност към общността.

Ние от рекламна агенция “Ваком“ вярваме в добрата промяна и ще се радваме да помогнем на повече хора да се грижат за природата. Даваме своя скромен принос за подобряване на околната среда като Ви даваме възможност да разпространите своето зелено послание към клиентите си. Нека заедно бъдем вдъхновители за едно по-чисто бъдеще.

Заедно ще бъдем положителната промяна!

Категория: