20
- ноември
2019
Коледна тениска по Ваш избор

коледни тениски

Коледата наближава. Ние от рекламна агенция „Ваком“ Ви предлагаме да се потопите изцяло в духа на празника като си поръчате коледна тениска по Ваш избор. Изненадайте близките си хора с празнична тениска с къс, дълъг ръкав или анорак с оригинален дизайн. Тениските и анораците са едновременно удобна и модерна дрехи за носене всеки ден или за специален повод.

Имаме тениски за всеки вкус. Превърнете този семеен празник в неповторимо изживяване. Тези спомени ще Ви останат през цялата нова година. А защо да не създадете заедно една нова семейна традиция на носене на коледни тениски? Екипът ни от дизайнери ще осъществят Вашата изненада професионално и ефективно. От Вас остава само да измислите опаковката.

Забавна или класическа коледна тениска? – Изборът е Ваш.

коледни тениски

Ние споделяме Вашите идеи и искаме да направим Вашия подарък наистина неповторим! Работим с доказани марки като „Fruits of the loom“, за да осигурим нужното качество при печат на тениски. Подарете си една незабравима Коледа с оригинална тениска.

Нека всеки работен ден тръгне празнично! Избягайте от скучното ежедневие и заразете целия офис със забавна коледна тениска. Печатаме на място и Ви предлагаме бързи срокове на изпълнение. Нашата рекламна агенция ще се погрижи да направи дните преди празниците още по-хубави и цветни.

 Сбъдваме Вашите желания не само по Коледа!

Категория: