06
- февруари
2020
Указателни табели за офиса
указателни табели за зъболекар
Указателни табели за зъболекар, лекар, адвокат

Когато говорим за табели, ние ги свързваме основно с външната реклама. Но информационните табели са нужен указател за всеки офис, работно помещение и административна сграда. Рекламна агенция „Ваком“ е специалист в изработката на информационни табели за управител, зъболекар, лекар, изпълнителен директор, персонал, счетоводство, секретар, счетоводител, адвокат, съдия. Можем да създадем табелата с желания от Вас шрифт и текст за всяка професия, отдел и кантора.

Изработваме разнообразни указателни табели за персонала на хотел, бар, кафене, магазин, офис. Указателните табели могат да бъдат с надписи по Ваше желание: „Служебен вход“, „Само за персонала“, „Staff Only“, „Забранено за външни лица“, „Информация“, „Изпълнителен директор“, „Счетоводен отдел“, „Нотариус“. Разполагаме с подходящите материали, за да изпълним всяка една Ваша поръчка. Можете да добавите и табели за етажите на заведението или офиса. Предлагаме и табели за улици, апартамент, къща.

Разнообразие от указателни табели за всяка професия

Табелите за местонахождение също за важни, защото носят информация за етажа, на който се намират търсените лица. Ако Вие сте голяма фирма и имате отдели на различни етажи, тези табели ще са добър ориентир, за да могат клиентите да намерят точния отдел, от който имат нужда – човешки ресурси, счетоводство, връзки с обществеността или друг. Ясните и достъпни табели са част от доброто потребителско обслужване.

табелки с имена на служителите
Табелки с имена на персонала

Освен информационни табели за управител и персонал, предлагаме професионална изработка на баджове и табелки с имената на Вашите служители. Най-често се използват магнити за табелките с имена на служители, но има и други решения за идентификация на работното лице. Дали ще използвате табелките с имената като средства за презентация, или за подчертаване на работната позиция на Вашите служители, това е въпрос на избор.

Доверете се на рекламна агенция „Ваком“ за област Варна, за да създадем заедно професионалните рекламни табели, от които се нуждаете. Предлагаме Ви голямо разнообразие от цветове и форми като се съобразяваме с Вашата фирмена идентичност. Ние винаги спазваме срока за изработка, защото ценим времето на клиентите си.

Нашите указателни табели Ви гарантират, че няма да останете незабелязани!

Категория: