19
- февруари
2020
Табели за улици, апартамент, къща

Имате нужда от изработка на табели за улици, апартамент или къща? Нека Ви откриват по-лесно с красива табела с номера на Вашата къща или блок, табела с името на улицата, на която живеете, табела за врата на апартамента и табела за пощенската кутия. Цените ни са отлични и се уточняват след запитване. Нашата рекламна агенция има богат опит в изработка на табели за всяко място и във всякакъв цвят и форма. Ние предлагаме богат избор от дизайни, които съобразяваме с Вашите желания.

табели за улици

Рекламна агенция „Ваком“ използва последните технологии плюс висококачествени материали, за да изготви желаните от Вас табели за улици, апартамент, къща. Ние винаги спазваме срока за изработка, защото ценим времето на клиентите си. Нашите табели са гаранция, че Вашите гости ще Ви откриват лесно с повод и без повод.

Изготвяме креативни табелки за стаите на Вашето жилище, за да може всеки член на семейството да изрази своята идентичност. Можете да сложите табела за всяко едно помещение като ги означите като гараж, склад, гостна, спалня или както Вие прецените. Специалисти сме в изработката на табели за всяко домакинство.

Рекламна агенция „Ваком“ има богат опит в изработването на табелки с име на улица и номер, табелки за входна врата, табелка за пощенска кутия. Това са само част от табелите, които можем да изработим за Вас. Изработваме интрериорни и екстериорни табели за офис, сервизни помещения, персонал с гарантирано качество и грижа към клиента.

След определяне на размера, ние се заемаме с изготвянето на уникален дизайн. Представяме Ви проекта за одобрение и уточняваме цената. Цената се формира след запитване по телефона на 052/ 65-65-65 или запитване по имейла: office@vacom.bg. Оставаме на Ваше разположение за всякакви въпроси.

Категория: