12
- април
2019
Печат на рекламни шапки и фирмени шапки

печат на рекламни шапкиИмате нужда от качествена сувенирна реклама? Рекламна агенция „Ваком“ предлага решения за всеки бизнес. Превърнете служителите си в рекламни лица на Вашия бранд. Фирмените шапки са подходящата стратегия за Вас – лесно се забелязват и допълват цялостната визия на фирмата! Рекламните шапки са предназначени за масови събития, където участниците трябва да се откроят и да представят своя проект. Предлагаме шапки в разнообразни цветове и размери, които да прилягат точно на Вашия бизнес.

Рекламна агенция „Ваком“ не прави компромис с качеството. Ние сме специалисти в печатането върху текстил. Нашият рекламен продукт ще отговори на Вашите очаквания. Шапките ни са от чист памук, за да не загубят своята форма и вид.

Създайте рекламни шапки като идеално допълнение към Вашата марка!

печат на фирмени шапки Всеки проект за нас е индивидуален, защото знаем колко е важно да се представите добре. Благодарение на модерните печатни технологии изработваме бързо и качествено рекламни шапки с Вашето лого или слоган. Използваме първокачествени мастила, които са гаранция, че отпечатаното ще се запази за дълго време и Вие ще останете доволни!

Нека Вашият бизнес се открои с професионално брандирани рекламни шапки! Нашата агенция може да Ви помогне с избор на подходящ дизайн, който да пасва на Вашата визия. Предлагаме на клиентите си различни модели рекламни и фирмени шапки, подходящи за промоции или като ежедневно работно облекло. Всички модели могат да се брандират с Вашето лого или рекламни надписи.

Ние сме на разположение за Вашите въпроси!

Категория: