02
- септември
2022
Проекти в разгара на лятото

В разгара на летния сезон – сезонът на слънце, море и ваканция, ние, Рекламна агенция „Ваком” се грижим Вашия бизнес да няма почивка.

Въпреки горещите дни, нашият екип завърши успешно няколко проекта, с които гарантирахме на клиентите си сигурно популяризиране на бранда им в най-натоварените летни дни.

ЖАР – МЕСО И МЕСНИ ПРОДУКТИ ни довериха брандирането на магазина си в Белослав. Изработихме табела от ПВЦ плоскост с висококачествен печат на ПВЦ фолио с размер 5.5/1.7 м, която монтирахме в търговския обект. Фотореалистичното качество на изображението и професионалният монтаж са наша отговорност, а добрите резултати остават за Вашия магазин, обект или офис.

I & Y SPEED TRANS, наши дългогодишни клиенти, за пореден път подготвиха превозните си средства за път с нас. Освен, че техните камиони са разпознаваеми отдалеч, ние се погрижихме да им осигурим дълготрайни магнитни стикери, които са съобразени с указ 2020-1396 от 17.10 2020 г. на Франция, свързан с маркирането на мъртви зони на всички превозни средства, чието общо тегло надвишава 3,5 тона.

        

TEAM YOTOV – Дизайн, разработка и маркетинг на уебсайтове и онлайн магазини, отварят своя офис в град Варна.  Радваме се, че се довериха на нас за цялостното брандиране на обекта.  Висококачественото перфо фолио, с което работим, гарантира перфектно изображение с пълна видимост отвън и затъмнение отвътре, показвайки какво предлага компанията, без да отнема от функциите на прозорците.

Категория: