29
- септември
2021
БРАНДИРАНЕ НА ТИР КАМИОНИ

Като всеки бизнес на колела, правилното брандиране гарантира лесна разпознаваемост на фирмата-превозвач. Рекламата е трайна, изгодна и дългосрочна инвестиция.  Знаейки това, от I&G Speed Trans ни се довериха за брандирането на своя ТИР камион.

брандиране на тирТака както всяка фирма–превозвач подготвя стриктно документацията си за превоза на стоки на междуродния пазар, така подготвя и самите си превозни средства, за да бъдат в изрядно състояние съгласно изискванията на конвенцията. След преминаването на задължителните технически прегледи, едно от важните решения, които всеки добър предприемач би могъл да вземе е брандирането на своя ТИР камион или автопарк.

Какво ознаЧаВа ТИР?

Системата ТИР е международна митническа транзитна система, единствената транзитна система, при която стоките се транспортират от страната на произхода им до страната на дестинацията в запечатани товарни опаковки с признаване на митническия контрол по целия път.  Абревиатурата ТИР идва от превод от френски и означава международен пътен транзит (транспорт). Страните-членки на системата ТИР са около 70, а самата система и начинът й на работа превръща камионите в едни от най-разпознаваемите превозни средства из международните пътища.

браниране на тир камионРаботейки с машини от най-ново поколение и материали от най-високо качество, ние сме готови да задоволим изискванията на специфичния бизнес. Всеки един от проектите творим с цялото си внимание. Ние го изготвяме индивидуално според съответния модел автомобил. Нямате идея или проект? Готови сме да работим с Вас стъпка по стъпка за сбъдването на Вашето виждане за реклама – от идеята до монтажа.

Искате да брандирате целия си автопарк? Толкова по-добре! Ние предлагаме услугата с намаление, а за дизайн и предпечат ще заплатите еднократно.

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРЕВОЗВАЧИТЕ ПРЕЗ ФРАНЦИЯ!

Когато шофиратe във Франция, трябва да се съобразите с новата наредба за ползване на стикер, който да информира другите участници в движението за опасните точки по камиона. Реклама агенция „Ваком“ отпечатва дълготрайни стикери. Те са съобразени с указ 2020-1396 от 17.10 2020 г. на Франция, свързан с маркирането на мъртви зони на всички превозни средства, чието общо тегло надвишава 3,5 тона. Този указ се прилага от 1 януари 2021 г. и се отнася до тежкотоварни автомобили като камиони и автобуси.

Стикер – създаден, за да спаси човешки животи

Стикерът се поставя по начин, който осигурява възможно най-голяма видимост за всички и най-вече за уязвимите участници в движението като пешеходци, велосипедисти и мотоциклетисти. Най-честият проблем е при завиване надясно е, че зрението на водача е значително влошено и това е причинило много катастрофи. С този стикер се цели да се избегнат смъртните случаи и да се намалят нараняванията по пътищата. Ако вашият камион не спази това задължение във Франция, ще бъдете наказан с глоба. Карайте внимателно!

Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви предложим нашите модерни индивидуални решения за реклама, съобразена изцяло с нуждите на Вашия бизнес!

 

 

Категория: