02
- септември
2021
Частично или цялостно облепяне на фирмен автомобил

 

Брандирането на автомобил е ефективен начин да бъдете забелязани където и да се намирате, да се отличите и да рекламирате себе си постоянно в забързаната градска среда. Един финансово ефективен вариант да бъдете разпознаваеми където и да сте и да представите Вашата услуга, марка или продукт по въздействащ начин, достигайки възможно най-много хора.

Като всеки добър предприемач, TODOROV GROUP знаят това и ни се довериха за брандирането на техния служебен автомобил. Взимайки това модерно рекламно решение, те достигат до стотици хора ежедневно и рекламират бизнеса си без никакви допълнителни усилия и разходи. Присъствието на автомобила им става забелязано в градския трафик, клиентите им се увеличават, а намирането им и връзката с клиенти става още по-лесно!

брандиране на автомобилЗа да сте разпознаваеми на пътя, можете да изберете цялостно или частично брандиране на автомобила си, като ние сме готови да работим по Вашия проект или да помогнем с идеи. Ние, рекламна агенция „Ваком”, знаем колко е важно времето за Вас, затова предлагаме пълна реализация на Вашия проект за брандиране на автомобил – от идеята, през изработката и до монтажа. Нашият дългогодишен опит в брандирането на автобуси, бусове, пътнически и товарни микробуси, камиони Ви гарантира перфектен краен резултат – независимо дали изберете фолиране, облепяне, стикери или лепенки.

Съобразявайки дизайна Ви с конкретния модел автомобил, ние предлагаме най-добрите варианти за Вас и Вашия бизнес. Имайки предвид Вашите цели, идеи и бюджет, ние печатаме на широкоформатен принтер и качествено

фолио, за да достигнем оптимално качество и устойчивост на изображенията дори на най-претенциозните превозни средства – багери, вишки, кранове, камиони на Пътна помощ и др.

Искате да брандирате целия си автопарк? Толкова по-добре! Ние предлагаме услугата с намаление, а за дизайн и предпечат ще заплатите еднократно.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви предложим нашите модерни индивидуални решения за реклама, съобразена изцяло с нуждите на Вашия бизнес!

 

 

 

 

 

 

 

Категория: